Maunulan asukastalo Saunabaari on yksi kuudesta asukastalosta, joista voi varata tiloja.

Ilmaisia tiloja tarjolla alueelliseen toimintaan

Asukastaloista saa tiloja ilmaiseksi alueellista toimintaa varten. Tiloja annetaan vakiovuorokäyttöön pääsääntöisesti arki-iltoina tai osana illoista. Viikonloput varataan toimijoiden yksittäistapahtumiin ja yksityishenkilöiden maksullisiin perhejuhliin. 

Ilmaisia vakiovuoroja voi hakea Punavuoren asukastalo Betaniasta, Kumppanuustalo Hannasta, Maunulan asukastalo Saunabaarista, Asukastalo Malmin toimintakeskuksesta, Kontulan lähiöasemalta ja Vuosaaren lähiöasemalta. Tietoja tiloista

Asukastalojen vakiovuoroihin tehdään uudet sopimukset 1.1.2019 alkaen jolloin vanhat sopimukset raukeavat.

Tilavuoroja voivat hakea ensisijaisesti sellaiset toimijat, joiden toiminta on kaikille avointa, maksutonta ja jotka edistettävä osaltaan alueen hyvinvointia. Täytetty hakemuslomake toimii perusteluna ja vakuutena sille, miksi tila on luovutettu juuri kyseisen toimijan käyttöön.

Hakulomake tulee palauttaa 15.10.2018 mennessä sähköpostin liitteenä osoitteeseen stadin.asukastalot@hel.fi (viestikenttään teksti vakiotilahakemus 2019) tai postilla osoitteeseen Tilavaraukset/Malmin toimintakeskus, Kirkonkyläntie 2, 00700 Helsinki.

Päätökset tilankäyttömahdollisuudesta toimitetaan hakijoille sähköpostitse tai puhelimitse 1.11.2018.

JAA