Stadin sote -uutiskirje: Helsinki oli merkittävässä roolissa HIMSS-tapahtumassa

Stadin sote -uutiskirjeen juhannuksen alla ilmestynyt numero on jälleen täynnä mielenkiintoisia juttuja Helsingin sosiaali- ja terveyspalveluista.

Terveydenhuollon ja terveysteknologian suurtapahtuma HIMSS järjestettiin 14.–16.6. Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa terveys- ja hoitoalan toimijat pääsivät tutustumaan yhdessä digitaalisen terveydenhuollon uusimpiin innovaatioihin, kuulemaan inspiroivia luentoja johtavilta asiantuntijoilta ja verkostoitumaan. Helsinki oli HIMSS-konferenssissa vahvasti esillä. Lue lisää

Uusix-vestaat on yksi Helsingin soten työtoiminnan yksiköistä. Uusix tukee vaikeasti työllistyvien helsinkiläisten elämänhallintaa ja siirtymistä työmarkkinoille. Katso tunnelmia Suvilahden Uusixin avointen ovien päivästä.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen uudet internetsivut julkaistiin 20.6. Helsingin sote-palvelujen internetsivut uudistuvat osana kaupungin verkkosivu-uudistusta. Tavoitteena ovat asiakkaalle entistä käyttäjäystävällisemmät ja palvelulähtöisemmät sivut. Tutustu mielenterveyspalvelujen sivuihin, tutustu päihdepalvelujen sivuihin.