Suoraan sisältöön
Etusivu
               SVENSKA | Muut kielet ▼
A A A
Oma Koti -messut 2015. Kuva: Eija Virtanen

Helsingin rakennusvalvonta Oma Koti -messuilla 6.–9. huhtikuuta

Oma Koti -messut on kodinrakentamisen, remontoinnin ja rakenteellisen sisustamisen tapahtuma. Messujen ohjelmassa on asiantuntevaa ja käytännönläheistä tietoa omakoti- ja pientaloasujalle rakennusluvan nettihausta pientaloprojektin kosteudenhallintaan ja kotitalousvähennyksestä sisäilmakysymyksiin.

Pääkaupunkiseudun rakennusvalvonnoilla on perinteen mukaisesti yhteinen osasto messuilla, jossa voit tavata asiantuntijamme ja saada heiltä neuvoja rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Löydät meidät Messukeskuksen Oma Koti -osastolta 1e30.
 

Talot kuntoon Suomi 100 -ohjelmasta saat vinkkejä rakentamiseen

Talot kuntoon Suomi 100 -ohjelmalavalla on messujen aikana yli 45 asiantuntijapuheenvuoroa oman kodin rakentamisen ja remontoinnin tueksi. Sieltä saat hyödyllistä tietoa oman rakennusprojektin suunnitteluun ja läpivientiin. Ohjelma on suunnattu omakoti- ja pientaloasujille, -rakentajille ja omaa projektiaan vasta aloitteleville.

Pääkaupunkiseudun rakennusvalvonnat ovat olleet tiiviisti mukana ohjelman suunnittelussa. Helsingin rakennusvalvonnan asiantuntijat puhuvat aiheista 

  • Pientaloprojektin kosteudenhallinta A:sta Ö:hön 
  • Mitä voit rakentaa ilman lupaa? 
  • Lasitettu terassi, kuisti, viherhuone - tarvitaanko lupaa. 

Vantaan rakennusvalvonnan puheenvuoro puolestaan käsittelee pientalon ullakon käyttötarkoitusta.

Tutustu koko Talot kuntoon Suomi 100 -ohjelmaan täällä.
 

Tietoa messuista

Oma Koti -messut on osa Kevätmessukokonaisuutta 6.–9.4.2017 Messukeskuksessa Helsingissä. Messut ovat auki torstaista lauantaihin kello 10–18 sekä sunnuntaina kello 10–17. Tapahtuma on maksullinen.

Tervetuloa!

JAA