Tervetuloa asumisturvallisuuden asukasiltaan

Helsingin pelastuslaitos järjestää tulevan syksyn aikana asukasiltoja asumisturvallisuuden kehittämiseksi, joiden tavoitteena on tukea taloyhtiöiden lakisääteistä turvallisuustyötä. Asukasilloissa perehdytään kodin ja taloyhtiön turvallisuuteen sekä asumisturvallisuutta kartoittavan itsearvioinnin tekemiseen.

Tilaisuuksissa kerrotaan myös pelastuslaitoksen asumisturvallisuuden valvonnasta sekä sopimuspalokuntien antamasta tuesta ja Helsingin Pelastusliitto ry:n tarjoamasta turvallisuuskoulutuksesta. Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus perehtyä alkusammutukseen sammutuspeitteellä ja käsisammuttimella.

Asukasiltoihin toivotaan erityisesti taloyhtiöiden hallitusten jäsenien ja isännöitsijöiden osallistumista, mutta myös kaikkia turvallisuusasioista kiinnostuneet asukkaat sekä muut asuintaloissa toimivat tahot ovat tervetulleita. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu.

Asumisturvallisuuden asukasiltoja järjestetään vuorollaan kaikissa kaupunginosissa. Seuraavat tilaisuudet ovat:

  • Maanantaina 24.9.2018 kello 18.00 Haagan pelastusasemalla, Vanha Turun maantie 2.
  • Keskiviikkona 26.9.2018 kello 18.00 Helsingin uudella yhteiskoululla, Lucina Hagmanin kuja 4.
  • Keskiviikkona 3.10.2018 kello 18.00 Mellunkylän pelastusasemalla, Linnanpajantie 6.

Tilaisuudet järjestetään Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen, Helsingin Pelastusliitto ry:n sekä helsinkiläisten sopimuspalokuntien yhteistyönä.

Lisätiedot
Koulutussuunnittelija Annukka Saine-Kottonen p. 09 310 31255