Pelastuslaitos etsii kesätyöntekijöitä kesälle 2021

Nyt olisi 16–17-vuotiaille töitä tarjolla pelastuslaitoksella.
Haussa ovat varusvaraston, viestinnän, pelastuskoulun ja kiinteistöhuollon kesätyöntekijät.

Kesätyöhaku alkoi 1.2. ja päättyy 15.2. klo 16.

Helsingin tarjoamia kesätöitä haetaan sähköisesti kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa Helsinkirekry.fi > Avoimet työpaikat > Kesätyöt ja kesäsijaisuudet. 

Koronavirusepidemia voi vaikuttaa joidenkin kesätöiden toteutumiseen ja aiheuttaa viivettä kesätyöntekijöiden valintapäätöksiin. Mahdollisista viivästyksistä tiedotetaan hakijoita sähköpostitse haun eri vaiheissa.

Helsingin kaupungin pelastuslaitos on oiva kesätyöpaikka! Helsingin kaupungin pelastuslaitos tekee työtä pääkaupungin ja sen asukkaiden sekä vierailijoiden turvallisuuden puolesta. Tehtävämme on tunnistaa alueen onnettomuusriskit, ehkäistä onnettomuudet, varautua onnettomuuksiin ja väestönsuojeluun sekä minimoida hätätilanteiden vaikutukset pelastustoiminnan ja ensihoidon keinoin. Pelastuslaitoksella työskentelee noin 700 eri alojen ammattilaista yhdeksässä toimipisteessä.

Ps. Kesällä 2020 kuvasimme Suomenlinnassa kesätyöntekijän kanssa materiaalia kuvapankkiin. Kuvassa on pelastuslaitoksen somemestari Purrinen muistuttamassa grillaamisesta.