Koronaviruksen leviämisen estämiseksi pelastuslaitos rajoittaa vierailuja pelastusasemilla

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi pelastuslaitos rajoittaa vierailuja pelastusasemilla sekä museoissa.

Emme toistaiseksi järjestä tilaisuuksia ulkopuolisille, kuten turvallisuuskoulutuksia tai 4.-luokkalaisten asemavierailuja.
Siirrämme myös mm. sairaaloihin ja hoivakoteihin suunnitellut palotarkastukset ja koulutukset riskiryhmään kuuluvien suojelemiseksi.
Palomuseo sekä väestönsuojelumuseo on toistaiseksi kiinni.

Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joiden kanssa palotarkastuksia, koulutuksia tai vierailuja on sovittu. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme, kun vierailuja ja koulutuksia voidaan taas järjestää. Mikäli teillä on sovittuna kokous pelastusasemalle, ota yhteyttä kokouksen järjestäjään ja sopikaa kokousjärjestelyt.

Ethän soita hätänumeroon, jos epäilet saaneesi korona-tartunnan. Koronavirusneuvonta palvelee helsinkiläisiä numerossa 09 310 10024 arkisin kello 7–20. Muina aikoina koronavirustartuntaan liittyvissä asioissa neuvoo Päivystysapu, p. 116 117.

Hoitoohjeita saat omasta terveyskeskuksesta https://www.hel.fi/Helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/terveysasemat/. Ajankohtainen tieto kaupungin palveluista löytyy Helsingin kaupungin kotisivuilta www.hel.fi

Pelastuslaitos suorittaa edelleen kiireellisen ensihoidon ja pelastustoimen tehtävät. Apua hätätilanteessa saa hätänumerosta 112.


JAA