Suoraan sisältöön
Etusivu
A A A
Kuva: Jefunne Gimpel

Määräaikaisiin opettajan tehtäviin voi nyt hakea Helsingissä

Haku Helsingin kaupungin peruskoulujen, lukioiden ja Helsingin aikuislukion määräaikaisiin opettajan tehtäviin on käynnissä. Suomenkielisissä kouluissa on avoinna yli 300 työpaikkaa lukuvuodeksi 2017–2018. Keskiviikkona 19. huhtikuuta alkaa hakuaika luokanopettajien ja aineenopettajien tehtäviin. Lisäksi on haussa erityisopetuksen tehtäviä.

- Hakuaika on pääsääntöisesti kaksi viikkoa. Määräaikaisia paikkoja tulee hakuun sekä suomen- että ruotsinkielisiin kouluihin koko kevään ajan, joten kannattaa seurata kaupungin avoimia työpaikkoja, kertoo henkilöstösuunnittelija Virve Kemppi Helsingin opetusvirastosta. Yleensä tarjolla on työtä koko lukuvuodeksi.

Määräaikaisiin tehtäviin voi hakea sähköisesti osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Opettajan tehtäviä voi olla avoinna vielä kesälläkin.

Helsingissä opettajilla on hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatissaan ja saada monipuolista kokemusta erilaisista tehtävistä. Kaupungin henkilöstölle on tarjolla myös monenlaisia henkilöstöetuja, mm. palvelussuhdeasuntoja ja henkilöstökortti, jolla saa alennuksia erilaisista palveluista. Tarjolla on myös henkilöstökassan palvelut sekä erilaisia vapaa-ajan etuja.

JAA