Suoraan sisältöön
Etusivu
A A A

Nuorten talvilomatapahtuma Reaktori on silkkaa tekemistä

Helmikuu koitti, ja talviloman suurin nuorten tapahtuma lähestyy: Reaktori järjestetään 24.–26.2.2016 Messukeskuksessa. Reaktori valtaa hallin numero 4 ja vähän viereisestäkin hallista: tilaa on käytössä kolmannes enemmän kuin viime vuonna, ja tuolloin Reaktori oli ääriään myöten täynnä. Reaktori on auki keskiviikosta perjantaihin klo 13–20. Juna vie ja ratikka tuo: Reaktori on hyvien kulkuyhteyksien päässä Itä-Pasilassa, ja tapahtuma kutsuu kaikki pääkaupunkiseudun nuoret talviloman viettoon. Päätösbileet jorataan lauantaina 27.2. Kulttuuriareena Gloriassa klo 18 alkaen. Päätösbileet järjestävät Team Megapartyn nuoret.

Mitä kaikkea on luvassa, kun astut sisään Reaktoriin? Vaikka mitä! Reaktorissa on tarjolla sporttailua ja lajien kirjo aina sumopainista frisbeegolfiin. Suurella kentällä pelataan FC Viikingeistä ja Salibandyseura Viikingeistä tuttujen ohjaajien johdolla muun muassa norsupalloa ja sählyä. Vauhdikkaan menon vastapainona voit viettää tovin jos toisenkin Tuunaustorilla esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa tai origamikoruja tehden. 

Ohjelmassa on myös unelmien kermakakun valmistamista kakkuskabassa, peliturnauksia, iPad-musapaja, huivimuotinäytös ja visainen AMR-seikkailu. Reaktorissa saat kokeilla monia erilaisia juttuja ja voit löytää itsellesi uuden mieluisan harrastuksen. Löydät Reaktorin monipuolisen ohjelman osoitteesta reaktori.munstadi.fi. Ohjelma täydentyy vielä, eli lisää on luvassa! Nuorten HattuMedian radiostudio muuttaa Reaktorin ajaksi Messukeskukseen, ja HattuRadion online-taajuuksilla kuulet tapahtumatunnelmia.  Reaktorissa voi myös hengailla, ottaa rennosti ja siemailla vaikkapa alkoholittomia drinkkejä tai nauttia Boss-nuorten pitämän kahvilan herkkuja. Kun olet ladannut omat akkusi, voit hypätä kuntopyörän selkään ja polkea kännykkäsi akun täyteen virtaa. Reaktori on Ekokompassi-tapahtuma, ja ympäristöystävällisyys näkyy tapahtumatuotannon monella eri osa-alueella.

Reaktorin toiminta on suunnattu yli 13-vuotiaille. Reaktorin toteuttavat pääkaupunkiseudun nuorisotoimet yhdessä nuorten, järjestöjen ja Helsingin muiden virastojen kanssa. Vapaa pääsy! Tule viettämään ihan paras talviloma!

Lisätiedot:

reaktori.munstadi.fi

#reaktori #munstadi

Tiedottaja Katri Pehkonen, 040 334 6430, katri.pehkonen(at)hel.fi
Tuottaja Sanna Lesonen, 040 334 7443, sanna.lesonen(at)hel.fi

JAA