Kontulan tekojää, kuvalähde: Akifoto Oy

Talviliikuntamahdollisuudet Helsingissä kevään kynnyksellä

06.03.2017 15:00

Luistelukausi jatkuu yhä tekojääradoilla, luistelukentillä ja jäähalleissa. Hiihtämään pääsee vielä Herttoniemessä, Mustavuoressa ja Paloheinässä.

Luistelemaan
Helsingin 7 tekojääradan tarkoitus on taata leutoinakin talvina luistelumahdollisuus, kun luonnonjääkenttien pitäminen luistelukunnossa on haasteellista. Jo marraskuussa alkanut luistelukausi jatkuu vielä Brahenkentän, Kontulan sekä Oulunkylän tekojääradoilla 12.3. asti ja Jääpuistossa luistellaan näillä näkymin 26.3. asti. Myös osa luonnonjääkentistä on edelleen käyttökunnossa, mutta mikäli Helsinkiä hellitään auringonpaisteella tulevinakin päivinä, luistelukenttien tilanne saattaa heikentyä nopeallakin aikataululla. Lähikentän luistelukunto kannattaakin tarkastaa osoitteesta ulkoliikunta.fi.

Helsingin jäähalleissa järjestetään maksuttomia yleisöluisteluvuoroja: Malmilla luistellaan perjantaisin, Pirkkolassa keskiviikkoisin ja lauantaisin sekä Myllypurossa ja Paloheinässä torstaisin. Tarjolla on vuoroja sekä ilman mailoja että mailojen kanssa luisteleville. Luistimien teroitus on mahdollista Malmin, Myllypuron ja Paloheinän jäähalleissa. Paikkakohtaiset aikataulut löytyvät oheisesta linkistä

Hiihtämään
Hiihtämään pääsee yhä tykkilumen avulla tehdyillä laduilla Herttoniemessä, Mustavuoressa ja Paloheinässä. Paloheinässä hiihtokunnossa on 2,8 kilometriä, Mustavuoressa 1,0 kilometriä ja Herttoniemen liikuntapuistossa noin 500 metriä. Ajankohtainen latutilanne kannattaa katsoa osoitteesta ulkoliikunta.fi.

JAA