Uimastadikka. Kuva: Konsta Linkola/liikuntavirasto

Maauimaloiden kausi- ja sarjakortit ennakkomyynnissä

13.04.2017 08:30

Helsingin Uimastadion avautuu 7. toukokuuta ja Kumpulan maauimala puolestaan 25. toukokuuta, mutta jo nyt maauimaloihin voi ostaa kausi- ja sarjakortteja ennakkomyynnistä.

Kausi- ja sarjakortteja myydään Itäkeskuksen, Jakomäen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleissa sekä Latokartanon liikuntahallissa, Töölön kisahallissa ja Myllypuron Liikuntamyllyssä.

Maauimaloiden uinnin ja kuntosalien sarja- ja kausituotteita voi ladata myös omalle asiakaskortille suoraan verkkokaupasta, joka löytyy osoitteesta liikuntakauppa.hel.fi. (*)

Uimastadionia valmistellaan parhaillaan prameaan kesäkuosiin, sillä siellä tehdään massiivisia muutos- ja korjaustöitä. Esimerkiksi Uimastadikan hyppytornia ja -allasta, suihku- ja WC-tiloja perusparannetaan. Lisäksi Uimastadionin lemmikit, kanahaukat Helmi ja Heikki, ovat jälleen pesimäpuuhissa, joten tänäkin kesänä toivottavasti nautitaan kanahaukkaperheen seurasta.
Myös Kumpulan maauimala kunnostetaan talven jäljiltä, esimerkiksi maauimalan piha-alue viimeistellään kesäkuntoon.

Maauimaloiden sisäänpääsyhinnat:
Aikuiset
- kertamaksu 4 e
- 10 krt tai 1 kk-kortti (30 päivää) 32 e
- kausikortti 96 e (120 päivää)

Lapset (7-17v)
- kertamaksu 2 e
- 10 krt tai 1 kk-kortti (30 päivää) 16 e
- kausikortti 48 e (120 päivää)

Muut
- kertamaksu 2,50 e
- 10 krt tai 1 kk-kortti (30 päivää) 20 e
- kausikortti 60 e (120 päivää)

Henkilökohtainen asiakaskortti (kausi-, kuukausi ja sarjaliput) 4 e
Sotaveteraanit ja alle 7-vuotiaat lapset maksuton sisäänpääsy.

Lisätietoja:
Uimastadion
Kumpulan maauimala

(*)= Verkkokaupasta voi ladata sarja- ja kausituotteita toistaiseksi ainoastaan aikuisten hintakategoriasta.
Sarja- ja kausituotteiden lataaminen asiakaskortille vaatii kirjautumisen verkkokauppaan. Lisäksi asiakaskortin tiliin tulee olla tallennettu asiakkaan sähköpostiosoite, jotta asiakas voidaan tunnistaa. Asiakas voi tilata salasanan verkkokauppaan sivuston "Kirjaudu tai tilaa salasana” -kohdasta. Mikäli asiakaskortin tiliin ei ole tallennettu sähköpostiosoitetta, tulee sähköpostiosoite lisätä asiakaskortin tilin tietoihin Itäkeskuksen uimahallin, Jakomäen uimahallin, Kumpulan maauimalan, Latokartanon liikuntahallin, Liikuntamyllyn, Pirkkolan liikuntapuiston, Töölön kisahallin, Uimastadionin tai Yrjönkadun uimahallin asiakaspalvelussa.
Verkkokauppa toimii myös mobiililaitteissa ja ostokset voi maksaa verkkopankissa tai Visa- ja Mastercard-luottokorteilla.

JAA