Juniorijalkapalloturnaus Käpylässä. Kuva: Konsta Linkola/liikuntavirasto

Helsinki tukee 77 000 eurolla liikuntatapahtumia

21.03.2017 12:30

Helsingin liikuntavirasto jakaa vuonna 2017 yhteensä 77 000 euroa tapahtuma-avustusta erikokoisten liikuntatapahtumien toteuttamiseen.

Tapahtuma-avustusta myönnetään Helsingin kaupungin alueella järjestettäviin liikuntatapahtumiin, jotka liikuttavat helsinkiläisiä ja elävöittävät kaupunkikuvaa. Tapahtuma-avustusten tavoitteena on saada Helsinkiin lisää kaiken kokoluokan liikuntatapahtumia pienimuotoisista alueellisista tapahtumista aina isompiin kansainvälisiin tapahtumiin.

Avustukset jakautuivat tänäkin vuonna eri puolille Helsinkiä järjestettäviin tapahtumiin, ja avustusta saaneiden liikuntatapahtumien lajikirjo on laaja. Avustusta saavien lajien joukossa on muun muassa painia, sulkapalloa, pyöräilyä, moottoriurheilua, katusählyä, käsipalloa, talviuintia ja vapaamuotoisia liikuntatapahtumia lapsiperheille. Perinteisesti juoksu-, voimistelu-, jalkapallo- ja luistelutapahtumiin haettiin eniten avustusta.  

Avustussummat jakautuvat tänä vuonna 200 ja 10 500 euron välille. Alueellisesta tapahtumasta hyvänä esimerkkinä on Kannelmäen LaakaPallo ry:n järjestämä tutustumispäivä pesäpalloon. Suurimman avustuksen vuonna 2017 kuittaa Stadi Cup, joka on Euroopan suurin pelkästään tytöille suunnattu jalkapalloturnaus.

Lue lisää tapahtuma-avustuksista täältä ja tapahtuma-avustuspäätös löytyy täältä.

JAA