Kuvassa keskustakirjasto Oodi

Vuoden ensimmäinen kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokous on yleisölle avoin

Helsingin kaupunki ottaa jälleen askeleen kohti avoimempaa päätöksentekoa, sillä vuoden ensimmäinen kulttuurin ja vapaa-ajan lautakunnan kokous on yleisölle avoin ja se pidetään keskustakirjasto Oodissa.

Kokouksessa käsitellään muun muassa Kulttuurin ja vapaa-ajan palveluverkon suunnitteluperiaatteet ja Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan vuosien 2018–2021 osallisuus- ja yhdenvertaisuussuunnitelman väliarviointi.

Esityslista julkaistaan kokonaisuudessaan torstaina 9.1.2020 kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan verkkosivuilla.  Kulttuuri-ja vapaa-aika lautakunnan puheenjohtaja on apulaispormestari Nasima Razmyar (SDP).

Kokous pidetään tiistaina 14.1. Oodin Maijansalissa, jonne mahtuu 180 henkeä saapumisjärjestyksessä. Kokous alkaa klo 16.15, ja yleisöä pyydetään saapumaan paikalle hyvissä ajoin.

Esitä kysymyksiä lautakunnan jäsenille etukäteen

Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja etukäteen kokouksen esityslistalla olevista asioista tällä sähköisellä lomakkeella:
https://response.questback.com/helsinginkaupunki/kuvalautakunta1412020 

Kysymyksiä voi esittää maanantaihin 13.1.2020 klo 12 saakka.

Kokousta voi seurata myös suorana lähetyksenä verkossa Helsinki-kanavalla osoitteessa  https://www.helsinkikanava.fi/kanava/fi  

Keskustakirjasto Oodin osoite on Töölönlahdenkatu 4. 

Tervetuloa mukaan!