Älypuhelin ja kannettava tietokone, joiden ruuduilla näkyy tapahtumat.hel.fi-sivusto.

Uusi sivusto kokoaa yhteen Helsingin kaupungin tapahtumatarjonnan

Helsingin kaupunki haluaa tarjota helsinkiläisille sujuvaa arkea. Osana uusien digitaalisten palveluiden kehitystä Helsinki on avannut keskiviikkona 11.11. uuden verkkosivuston tapahtumat.hel.fi, josta löytyy kootusti kaupungin oma vapaa-ajan tapahtumatarjonta sekä jonkin verran myös muiden tapahtumajärjestäjien tapahtumia. Vuoden 2021 aikana sivusto kokoaa samaan paikkaan myös Helsingin kaupungin tarjoamat sadat lasten ja nuorten harrastukset.

Tapahtumat.hel.fi tarjoaa helposti käytettävän tapahtumien haun, josta käyttäjä voi hakea sisältöjä ja itseä kiinnostavia tapahtumia esimerkiksi ajan, paikan tai tapahtumakategorian mukaan. Uusi sivusto on käytettävissä suomen, ruotsin ja englannin kielillä. Tapahtumat.hel.fi-sivuihin pääset tutustumaan tästä.

Sivustoa ja erityisesti sen hakutoiminnallisuutta on alusta saakka kehitetty yhdessä käyttäjien kanssa. ”Kaupunkilaiset toivoivat verkkosivua, josta löytyisi kaikki Helsingin tapahtumat ja harrastukset. Uusi tapahtumat.hel.fi -sivusto kokoaa ne ensimmäistä kertaa yksille verkkosivuille. Tavoitteena on, että kaupunkilainen löytää palvelusta aina jotain uutta ja houkuttelevaa ja että sivustolla voi törmätä sellaisiinkin tapahtumiin, joita ei olisi välttämättä edes huomannut etsiä”, sanoo tapahtumat.hel.fi:n päätoimittaja Essi Eranka kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalta.

Kaikissa tapahtumissa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Sisätiloissa toteutuvissa tapahtumissa suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttämistä. Lisätietoja voimassa olevista suosituksista ja rajoituksista löytyy Helsingin kaupungin korona-ajankohtaista -sivuilta.

Turvallisuus tapahtumissa korona-aikana

Kuva: Freepik.com