Caisan uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Kaikukatu 4. Kuva: Kuvatoimisto Kuvio

Kulttuurikeskus Caisan uudet tilat avautuvat yleisölle 18. elokuuta

Kulttuurikeskus Caisan uudet tilat avautuvat yleisölle lauantaina 18.8. klo 12.00 Leipätehtaan sisäpihalla osoitteessa Kaikukatu 4.

Avajaiset ovat koko perheen tapahtuma, jonka esiintyjinä nähdään mm. Maria Gasolina & Bina Nkwazi sekä Jorma Uotinen. Kulttuurikeskuksen sisääntuloaulassa pääsee ihailemaan suurikokoisista eläinaiheisista teoksista tunnetun graffititaiteilija Jussi TwoSevenin perhosteosta Pikkuhäiveperhonen ”Apatura ilia”. 

”Kulttuurikeskus Caisa on avoin kaikille”, Caisan johtaja Cátia Suomalainen Pedrosa kertoo. Uusissa tiloissa on 120-paikkainen auditorio, 180-paikkainen esityssali, kokoustiloja sekä galleriatilat. Syyskuusta alkaen Caisassa toimii myös Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoiden omistama elokuvateatteri Kino Sheryl.

Caisa on Helsingin kaupungin kulttuurikeskus, joka edistää taiteen ja kulttuurin keinoin Helsingin kehittymistä monimuotoiseksi kaupungiksi. Caisassa järjestetään esityksiä, tapahtumia ja näyttelyitä sekä annetaan taideopetusta. Tiloja on mahdollista myös vuokrata.

Caisan verkkosivut
Lue lisää avajaispäivän ohjelmasta

JAA