Uudet HelsinkiGym-ohjeet ja opastusvideot kannustavat kuntoiluun Pirkkolan ulkokuntosalilla

Kuntoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa! Pirkkolan ulkokuntosalilla on nyt mahdollisuus kohottaa kuntoa uusien video-ohjeiden avulla, jotka löytyvät helposti QR-koodin avulla. Ulkotreenit alkavat kauden avajaistapahtumasta 4.5.2018 klo 13-16 Pirkkolan ulkokuntosalilla. Paikalla on liikunnanohjaajia ohjaamassa ulkotreenejä. Ohjaajat opastavat laitteiden, QR-koodien ja videoiden käytössä, ja antavat vinkkejä liikkeistä.

Katso HelsinkiGym-videot Youtubesta
Tutustu QR-koodin käyttöohjeisiin

Ulkokuntosaleilla voit kuntoilla silloin kuin sinulle parhaiten sopii, mihin vuorokauden ja vuodenaikaan tahansa. Ulkokuntosalin laitteisiin on kiinnitetty opaskyltit, jotka opastavat eri liikkeisiin, oikeaan ja turvalliseen harjoitteluun. Tauluista löytyy kuntosalin käyttöohjeet ja säännöt kolmella kielellä. Lihaskartoista voi tarkistaa, mihin lihasryhmiin liikkeet vaikuttavat. Opastusvideot ja palautteenanto avautuvat puhelimen QR-koodilla. Paikan päällä olevien opastaulujen kolmesta vaihtoehdoista voit valita itsellesi ja kunnollesi sopivimman harjoituksen.

Palvelun tarkoitus on tarjota matalan kynnyksen liikuntapaikka, joka on laadukas, helppo ja turvallinen kaikille helsinkiläisille. Ulkokuntosaleissa voit harjoitella raikkaassa ulkoilmassa kuntosalilaitteilla ja oman kehon painolla. Ulkokuntosalit ja ulkoliikuntapaikat ovat maksuttomia ja kaupunkilaisten saavutettavissa ympäri vuorokauden ja vuoden. Turvallisuussyistä laitteet ja liikkeet on tarkoitettu yli 140 cm nuorille ja aikuisille.

Videoiden kuvaus: Glorian mediapaja, tiiminvetäjänä Jarno Marjamäki
Videoiden sisällöntuotanto: Kara Koskinen, Pirkkolan liikuntapuisto

Ulkoliikuntapaikat

Helsinki Pirkkola ulkokuntosalit jalkakyykky


JAA