Kuvassa Stadin juhlaorkesterin vuoden 2019 kokoonpano. Kuva: Joonas Vallius.

Tilaa Stadin juhlaorkesteri tapahtumiisi!

Kesä tulee – ja samalla paluun tekee myös Stadin juhlaorkesteri. Vuosittain uudistuva, ammattimuusikoista koostuva orkesteri tarjoaa monipuolisen kattauksen niin perinteisiä iskelmiä, stadilaisia lauluja kuin kansainvälisempiäkin rytmejä. Helsinkiläiset voivat tilata orkesterin esiintymään kaikille avoimiin ja ilmaisiin tapahtumiin pääkaupunkiseudulla 1.5.–14.12.2019.

Stadin juhlaorkesteri esiintyykin usein esimerkiksi kaupunginosajuhlissa tai asukas- ja kansalaisjärjestöjen avoimissa ja maksuttomissa tilaisuuksissa.

Orkesterin kokoonpano vaihtuu vuosittain. Vuoden 2019 kokoonpanossa soittavat Henna Hartikainen (laulu), Petri Kautto (laulu ja kitara), Anni Thomsson (laulu ja saksofoni), Johannes Sarjasto (saksofoni), Eetu Ripatti (kitara), Kim Rantala (koskettimet), Jani Jalkanen (basso), Sami Vettenranta (rummut) ja Tero Sundell (rummut).

Stadin Juhlaorkesterin esiintymispalkkiosta vastaa yleiset kulttuuripalvelut -yksikkö. Tapahtumanjärjestäjän vastuulla on huolehtia muista esiintymisen tuotantokuluista kuten äänentoistosta, sähköistä ja esiintymistilasta sekä kuljetuskustannuksista (max 160 €).

Yhtye lomailee 13.7.-23.7.2019.

Varaustiedusteluja voi tehdä sähköisellä lomakkeella.

Lisätiedot:
Kulttuurituottaja Miia Kivilä, miia.kivila@hel.fi (31.5. asti)
Kulttuurituottaja Sampo Laurikainen, sampo.laurikainen@hel.fi (1.6. alkaen)

Kuva: Joonas Vallius

JAA