Kuvassa vanhan ajan mäkihyppääjä

Löydä oma juttusi talviloman runsaasta tapahtumatarjonnasta!

Talvilomaohjelma antaa mahdollisuudet monenlaiseen liikkumiseen - Itäkeskuksen uimahallissa pääsee telmimään Wibit Aquatrack -radalla, Töölön kisahallin EasySport-viikko tarjoaa helpon mahdollisuuden liikkua, ja Liikuntamyllyssä sekä Kisiksellä järjestetään talviloman liikuntatapahtumat.

Malmin nuorisotalolla pääsee laneihin, Kallahden nuoret on otettu mukaan ohjelman suunnitteluun, ja Kivikon nuorisotalolta tehdään retket Kansallismuseoon ja Luonnontieteelliseen museoon. Dj-taitoja pääsee harjoittelemaan Tiiivistämön bootcampissä, ja nuorten toimintakeskus Kipinän rap-työpajasta saa vauhtia musiikkiuralle. Meriharjun luontotalon ulkoilutapahtumassa voi kokeilla retkeilytaitoja maanantaina ja tiistaina. Fallkulla on auki talviloman ajan ma-la 10.30-15.00, ja ilmoittautumalla mukaan pääsee esimerkiksi hoitamaan tilan eläimiä.

Stoan talvilomatapahtumassa sunnuntaina 23.2. voi tehdä oman keppiotuksen ja päästä oikeiden ponien kyytiin. Keppihevoset ovat mukana myös Race Horse Companyn sirkusesityksessä. Lisäksi taitelija Heidi Hännisen ohjauksessa nuoret pääsevät tekemään katutaideteoksen Stoan aukion taideseinään. Sirkuksesta voi nauttia myös kulttuurikeskus Caisan Astra-nykysirkusesityksessä keskiviikosta perjantaihin.

Tiivistämön tapahtumia ovat muun muassa pakohuonepeli, johon voi osallistua tiistaina ja keskiviikkona, bänditapahtuma lauantaina 15.2., torstain CakeMasters-kilpailu, lomanlopettajaisbileet lauantaina 22.2. ja sunnuntain laskiaistapahtuma.
Lomalla on tarjolla runsaasti lastenelokuvia kulttuuritaloilla ja kirjastoilla Supermarsusta Dumboon. Katson myös kirjastojen askartelupajat ja Oodin Aalto junior-tiedetapahtuma. Aalto-yliopisto Junior on taidetta, tiedettä, teknologiaa ja taloutta lapsille, nuorille ja opettajille – opetuksen tueksi, omaksi iloksi ja innostuksen lähteeksi.

Talvilomalla pääsee myös tekemään itse! Annantalon taideneuvolan laboratorio on kokeellinen taide-elämys, HAM Helsingin taidemuseon työpajojen aiheina tiistaista perjantaihin on myrskyinen meri  aiheeseen tutustutaan erilaisin tekniikoin. Stoassa pidetään sirkuskurssi keskiviikosta perjantaihin, ja Vuotalon Merenalaisia ääniä -kurssilla työstetään erilaisia ääniä. Merellinen lemmikki -työpajassa Annantaloalla harjoitellaan animaation tekemistä.

Kirjastoauto on paikalla Tiivistämöllä tiistaina klo 12-19 ja Stoan laskiaistapahtumassa sunnuntaina 23.2. klo 12-15.

Suureen osaan tapahtumista on vapaa pääsy. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. Katso koko talviloman tarjonta ja tarkemmat tiedot osoitteessa munstadi.fi/talviloma-2020.