EasySport -viikon liikkuja Töölön kisahallilla 2019

Talvilomalla EasySport-viikko tutusti Kisiksellä

Töölön kisahallissa järjestetään jo perinteinen talviloman EasySport-viikko ala-asteikäisille lapsille. Maanantaista perjantaihin 17. - 21.2.2020. Kisiksellä liikutaan päivittäin kello 11.00−14.00.

Tarjolla monipuolista liikuntaa, mm. erilaisia pallo- ja mailapelejä, sirkustemppuilua ja mielenkiintoista iWall-virtuaaliliikunnan testaamista! EasySport-viikon tiimellykseen pääsee osallistumaan päiväkohtaisesti Töölön kisahallin sisäänpääsymaksulla ilman ennakkoilmoittautumista, lapset 1,50 e, aikuiset 3,50 e ja muut 2 e.

Kisiksen mainio kahvila FreshStop Kisahalli tarjoaa EasySport-viikon ajan kaurajuustoleivän ja mango-banaanismoothien erikoishintaan 7,50€. Ja mikäli kylkeen haluaa vielä kahvin/teen/pillimehun, sen saa lisäksi yhden euron lisämaksusta. Samoin jos haluaa täyttävämmän voimaleivän tai isomman smoothien, nekin saa halutessaan yhden euron lisämaksulla.

EasySport-viikon liikunnallinen hauskanpito järjestetään yhdessä helsinkiläisten urheiluseurojen kanssa. Kaupunki ei ole vakuuttanut osallistujia.

Facebook-tapahtuma >>

Kuva: Maarit Hohteri