Yrjönkadun uimahallin hemmottelupäivät, kuva: Konsta Linkola

Syyskauden 2019 Hemmottelupäivät Yrjönkadun uimahallissa

Yrjönkadun uimahallissa järjestetään suositut hemmottelupäivät lokakuusta joulukuuhun. Tule hemmoteltavaksi vaikka joka kuukausi! Naisten hemmottelupäivät järjestetään keskiviikkoisin 9.10., 6.11. ja 11.12. Miesten hemmottelupäivät on torstaisin 17.10., 14.11. ja 19.12.

Naisten hemmottelupäivinä nautitaan muun muassa uinnista tunnelmavalaistuksessa ja lempeästä taustamusiikista. Uinnin ja saunomisen lomassa tarjolla on myös kevyitä hemmotteluhoitoja, kuten intialaista päähierontaa, kulmien siistimistä ja värjäystä, niska-hartiahierontaa sekä virkistävää kasvohoitoa. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehotipat. Naisia hemmotellaan keskiviikkoisin kello 13.00 alkaen, klo 20.00 saakka.

Myös miesten hemmottelupäivinä, eli ”äijäpäivinä”, uidaan tunnelmavalaistuksessa ja kuullaan rentouttavaa taustamusiikkia. Tietysti tarjolla on myös hemmotteluhoitoja; intialaista päähierontaa, niska-hartiahierontaa ja virkistävää kasvohoitoa (puhdistus, kuorinta, naamio ja tehotipat). Hemmottelut miehille alkavat torstaisin kello 13.00 ja kestävät klo 20.00 saakka.

Kevyet hoidot maksavat 7 e /kpl, ja ne ovat tarkoitettu ainoastaan hemmottelupäivinä uimaan/saunomaan tuleville asiakkaille. Hoidoissa on käteismaksu, ja ajanvaraus on hemmottelupäivinä paikan päällä. 

Luonnollisesti myös hemmottelupäivien aikana voi lisäksi nauttia Cafe Yrjön monipuolisista antimista. Hemmottelupäivinä voimassa ovat normaalit sisäänpääsymaksut, ja kassa menee näinä päivinä kiinni 20.00.

Yrjönkadun uimahalli