Suoraan sisältöön
A A A
Puistojumppaa Helsingissä, kuva: Helsingin kaupunki

Pumppaa, jumppaa, punnerra ja ponnista sukelluksiin!

Kesä on täynnä puistojumppia, ohjattuja ulkokuntosali- ja porrastreenejä sekä vesiliikuntaa. Puistojumppia löytyy ympäri kaupunkia 2.5. – 28.8.2018. Ensimmäisenä pääsee jumppaamaan Latokartanon liikuntapuistoon ja Maunulan sorsapuistoon.

Jumppaa puistossa kesäkuntoa!

Maksuttomia puistojumppia järjestetään 2018 Kontulan kelkkapuistossa, Latokartanon liikuntapuistossa, Maunulan sorsapuistossa, Myllypuron ja Oulunkylän liikuntapuistoissa, Puotilan leikkiniityssä, Suuntimopuistossa, Rastilan leirintäalueella, Roihuvuoren ja Talin liikuntapuistoissa, Töölönlahden puistossa Ja Uimastadionilla.

Pumppaa ja punnerra ulkosaleilla ja portaissa!

Monipuolista ja maksutonta ulkoliikuntaa liikunnanohjaajan opastuksella Paloheinässä, Pirkkolassa, Roihuvuoressa ja Töölönlahdella sauvakävelyä. Porrastreeniä Paloheinän kuntoportailla ihan koska vaan itsekseen ja kavereiden kanssa, tai ohjaajan opastuksella 4.5. – 15.6. Ohjattua ulkotreeniä Pirkkolan ja Roihuvuoren liikuntapuistoissa ja Töölön kisahalli / Töölönlahden lähiliikuntapaikka. Ohjatut ulkotreenit alkavat jo 4.5. ja päättyvät 29.6.

Pompi, kauho ja kellu vesijumpissa!

Hallivesijumpasta pääsee nauttimaan vielä touko- ja kesäkuussa Itäkeskuksen uimahallissa, Pirkkolan uimahallissa ja Yrjönkadun uimahallissa. Hallivesijumpat alkavat 30.4. ja päättyvät 18.6. Maauimaloissa pääsee vesijumppaamaan 29.5. alkaen, ja viimeiset ohjatut vesijumpat vedetään Uimastadionilla 30.8. Uintitekniikkaa voi hioa Uimastadionilla 4.6. – 9.7., opetusteemat: 4.6. vapaauinti, 11.6. selkäkrooli, 18.6. rintauinti, 25.6 vapaauinti, 2.7. selkäkrooli, 9.7. rintauinti. Hinta vesijumpissa ja uintitekniikassa on uimahallin/maauimalan sisäänpääsymaksu + 2,50 e.


Kaikki puistojumpat täältä

Porras- ja ulkokuntosalitreenit täältä

Vesijumpat työikäisille täältä ja senioreille täältä

JAA