Nuorten Ääni -toimitus aloittaa toiminnan Töölön Kisahallilla – uudet nuoret ovat tervetulleita harrastamaan mediavaikuttamista

Miten tet-harjoittelijoita kohdellaan? Miksi mielenterveysongelmista on vaikea kertoa kavereille? Mikä on oikea tapa auttaa romanikiertolaisia?

Muun muassa näitä aiheita Nuorten Ääni -toimitus on käsitellyt jutuissa, joita on kuluneen vuoden aikana julkaistu Suomen suurimmissa medioissa. Jutut ovat nuorten itse ideoimia ja toteuttamia. Ryhmän tavoitteena on tuoda mediassa esille nuorille tärkeitä yhteiskunnallisia näkökulmia. Yhteistyökumppaneina ovat Helsingin Sanomat, Yleisradio, Maikkari ja Suomen Kuvalehti. Toimitustyössä nuorten apuna on kaksi ammattitoimittajaa.

Toimituksen kevätkausi alkaa uusissa tiloissa Töölön kisahallilla yhdessä nuorisoneuvoston kanssa. Toimitus kutsuu mukaan uusia mediasta ja vaikuttamisesta kiinnostuneita nuoria. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 13–19-vuotiaat pääkaupunkiseudun nuoret. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, sillä kaiken tarvittavat oppii tehdessä työntekijöiden avulla. Harrastus on ilmainen ja mukaan voi tulla ilmoittautumatta!

Vuoden ensimmäinen kokous pidetään maanantaina 3.2.2019 klo 17–19 Töölön Kisahallilla, osoitteessa Paavo Nurmen kuja 1 c, 5. krs. Mukaan voi liittyä myös myöhemmin kevään aikana.

Yhteystiedot ja ohjeet: nuortenaani.munstadi.fi


JAA