Kaksi nuorta miestä kokkaavat yhdessä nuorisotalon keittiössä.

Nuorisopalveluiden tiloja kaudelle 2022–2023 haetaan sähköisesti huhtikuussa

Helsingin kaupungin nuorisopalveluilla on moneen käyttötarkoitukseen soveltuvia tiloja, joita voi varata maksutta nuorille tarkoitettuun säännölliseen toimintaan. Kausivaraushaku syyskaudelle 2022 ja kevätkaudelle 2023 on käynnissä 6.-29.4.2022.

Kausivaraushaussa järjestöt, yhdistykset sekä muut toimijat voivat varata maksuttomasti eri puolilla kaupunkia sijaitsevia nuorisopalveluiden tiloja nuorille tarkoitettuun säännölliseen toimintaan. Myös rekisteröitymättömät ryhmät voivat varata tiloja järjestö- ja kansalaistoimintaan. Tiloja löytyy monipuolisesti erilaiseen tekemiseen ja harrastusryhmien kokoontumisiin, liikuntasaleista bänditiloihin ja kädentaitopajoista teatteritiloihin. Tutustu varattavissa oleviin tiloihin osoitteessa tilavaraus.hel.fi jo ennen hakuajan alkamista.

Nuorisopalveluiden tilojen kausivaraushaku kauden 2022-2023 toimintaan (15.8.2022-28.5.2023) alkaa keskiviikkona 6.4.2022 klo 9 ja päättyy perjantaina 29.4.2022 klo 16. ​Kausivaraushakemuksen voi tehdä säännöllistä vähintään kolme kuukautta kestävään toimintaan. Haku toteutetaan sähköisesti uudistuvan Varaamon väliaikaisessa osoitteessa tilavaraus.hel.fi.

Tutustu hakuohjeisiin ennen sähköisen hakemuksen tekemistä. ​Nuorisopalveluiden henkilökunta antaa mielellään lisätietoja varattavissa olevista tiloista ja auttaa hakemuksen tekemiseen liittyvissä kysymyksissä. Nuorisotilojen yhteystiedot löydät Nuorten.Helsinki-sivustolta.

Varaamo on Helsingin kaupungin tilavarauspalvelu, josta kaupunkilaiset voivat varata jo yli 200 julkista tilaa ja laitetta omaan käyttöönsä. Tilavalikoimaa kasvatetaan koko ajan, jotta kaupungin tiloja voidaan tarjota yhä enenevässä määrin asukkaiden ja yhteisöjen käyttöön. Varaamo-palvelu uudistuu vuoden 2022 aikana. Tilavaraus.hel.fi on uuden Varaamon väliaikainen osoite.


Kuva: Maarit Hohteri, Helsingin kaupunki