Kuvassa on Kumpulan maauimalan hyppytornissa hyppyvuoroa odottavia poikia ja yksi poika hyppää.

Maauimaloiden rajoitukset on poistettu

Kumpulan ja Uimastadionin maauimaloiden maksimihenkilömäärien rajoitukset on poistettu tiistaina 7.7.2020.

Maauimaloissa tulee yhä pitää turvaväliä muihin asiakkaisiin ja maksimihenkilömääriä sekä rajoituksia tarkistetaan tarvittaessa jatkossa. Maauimaloiden kävijämääriä seurataan edelleen, kävijämäärätietoa on tällä sivulla >>

Vesijuoksuvöitä lainataan asiakkaille, ja lasten omat vesilelut ovat sallittu. Maauimaloiden saunat on avattu käyttöön jo aiemmin ja kahvilapalvelut sekä ulkoleikkipaikat ovat avoinna sekä Uimastadionin ulkokuntovälineet käytettävissä, kuten myös Uimastadionin sisäkuntosali. Varattuja vuoroja ei edelleenkään ole käytössä.

Maauimaloissa ja uimahalleissa hygieniaan kiinnitetään edelleen erityistä huomiota. Uintiaikasuositus on poistettu ja ruuhka-aikoina kuulutuksilla ilmoitetaan mikäli uijien määrää on syytä rajata.

Uimavalvojat seuraavat altaiden käyttäjämääriä ja ohjeistavat asiakkaita tilanteen mukaan. Lipputyypistä riippumatta kaikki kulkevat sisään saman jonon kautta. Toivomme asiakkailta malttia ja että jokainen huomioi poikkeustilanteesta aiheutuvat erityisjärjestelyt.

Maauimaloihin aloitetaan myymään 7.7.2020 1 kk kuukausikortteja jotka eivät oikeuta sisäänpääsyyn jonon ohi. Kuukausikortti on voimassa 30 päivää, ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Kuukausi- ja kausituotteilla on yksi (1) sisäänpääsy vuorokaudessa. Hinnat: aikuiset 40 e, lapset 20 e ja muut (opiskelija, eläkeläinen, työtön, invalidi, varusmies) 24 e. Kuukausikortista ei palauteta rahoja.

Huom! Uimastadion kausi päättyy 13.9 ja Kumpulan maauimalan 23.8.

Maauimaloiden ja uimahallien sisäänpääsyajat löydät palvelukartalta:

Kumpulan maauimala
Uimastadionin maauimala

Kuva: Aki Rask