Yläviistosta otettu valokuva Töölön kisahallin B-hallista lasten liikuntatapahtuman aikana.

Liikuntapaikka- ja venepaikkavarausten asiakaspalvelu Vallilassa 8.11.2021 alkaen

Koronaepidemian aikana liikuntapaikkavarausten ja venepaikkavarausten asiakaspalvelu on rajoituksista johtuen ollut avoinna ainoastaan sähköisesti. Rajoitusten hellittäessä molemmissa palveluissa on jatkossa mahdollisuus saada neuvontaa myös paikan päällä uudistuneiden asiakaspalveluaikojen puitteissa. Toimipiste sijaitsee Vallilan Konepaja-alueella Fredriksbergin toimistotalo B:ssä ja sen käyntiosoite on Konepajankuja 3.

Liikuntapaikkavarausten asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu sekä live-asiointi ovat 8.11.2021 alkaen avoinna ma, ke, pe klo 8-12 ja ti, to klo 12-16.

Harjoitusvuoroja varataan ainoastaan sähköisen asioinnin kautta osoitteessa: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntatilojen-varaaminen/ 

Vapaita harjoitusvuoroja voi etsiä liikuntatilakalenterin kautta. Kaikki liikuntapaikkojen ja koulujen liikuntasalien vuorot näkyvät ”muu toiminta” -valinnalla lajivalikosta: https://asiointi.hel.fi/wps/portal/liikuntatilakalenteri 

Asiakaspalvelijamme voivat livenä neuvoa esimerkiksi tilojen varaamiseen liittyvissä kysymyksissä, hakemuslomakkeen täyttämisessä ja liikuntatilakalenterin käyttämisessä. Sähköisen asioinnin ohjeet löytyvät myös liikuntapalvelun verkkosivuilta. Pyynnöt muutoksista vuoroihin, yhteys-/ laskutustietoihin tulee aina lähettää sähköpostitse osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset@hel.fi.

Venepaikkavarausten asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu sekä liveasiointi ovat 8.11.2021 alkaen avoinna ma, ke, pe klo 8-12 ja ti, to klo 12-16.

Vene- ja talvisäilytyspaikkojen hakemukset, nostojärjestysilmoitukset sekä kaikki venepaikkavarausten toimintaan liittyvä maksaminen tapahtuu edelleen täysin sähköisesti. Laskuja tai muita venepaikkavarausten maksuja ei siis voi suorittaa paikan päällä. Venepaikkojen ja talvisäilytyksen maksaminen tapahtuu sähköpostiin lähetettävän linkin kautta ja trailerien kesäsäilytys verkkomaksun kautta.

Hakemuslomakkeet sekä sähköisten lomakkeiden ja maksamisen ohjeistukset löytyvät osoitteesta venepaikat.hel.fi.

Asiakaspalvelijamme voivat livenä neuvoa esimerkiksi hakemiseen liittyvissä yksityiskohdissa, hakemuslomakkeen täyttämisessä tai muissa venepaikkoihin liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoa hakemusten käsittelystä, satamista ja muista ajankohtaisista asioista löytyy verkkosivuiltamme osoitteesta hel.fi/veneily.