Ihmiset kaulakkain ihailevat auringonlaskua.

Liikunta ulkomaalaistaustaisten yhdenvertaisuuden ja kotoutumisen edistäjänä -seminaari lokakuussa

Liikunta ulkomaalaistaustaisten yhdenvertaisuuden ja kotoutumisen edistäjänä -seminaarissa keskiviikkona 7. lokakuuta  klo 8.30-15.00 esitellään toimivia käytänteitä hanketyöstä, keskustellaan kohdatuista haasteista ja pohditaan yhdessä ratkaisuja osallisuuden kehittämiseksi. Seminaari myös striimataan, eli lähetetään netissä live-lähetyksenä, joten seminaarin on mahdollisuus osallistua myös etänä.

Tilaisuuden avauspuheenvuoron pitää Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylitarkastaja Kristian Åbacka. Lisäksi puhujina tilaisuudessa ovat Helsingin kaupunginkanslian työvoima- ja maahanmuuttoyksikön erityissuunnittelija Laura Kyntölä, Suomen Paraolympiakomitean tutkimuspäällikkö Aija Saari sekä Hanna-Mari Toivonen Jyväskylän yliopistosta.

Seminaarin aikana järjestetään myös hanketori, jossa lähikuntien, järjestöjen sekä hankkeiden toimijat pääsevät esittelemään ulkomaalaistaustaisten liikuntaa ja kotoutumista edistäviä projektejaan.

Päivän lopuksi kuullaan myös mielenkiintoisia puheenvuoroja alan asiantuntijoiden paneelikeskustelussa, jota johtaa liikkumisohjelman projektipäällikkö Minna Paajanen.

Seminaari on maksuton ja järjestetään Helsingissä Ensi Linjan juhlasalissa keskiviikkona 7.10.2020.
Linkki ilmoittautumiseen: https://response.questback.com/helsinginkaupunki/seminaari

Myös striimin kautta seminaariin osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan yllä olevalla linkillä.

Seminaarin Facebook-tapahtuma >>