Yhteistä palloilua, kuva: Helsingin kaupunki

Lapset, nuoret ja koko perhe liikkumaan ilman ennakkoilmoittautumista

Syyskauden alkaessa suositut perheiden liikuntatapahtumat käynnistyvät jälleen. Myös lasten ja nuorten avoin toiminta starttaa, ja tarjolla on lukuisia liikuntalajeja.

Perhepalloilu alkaa syyskuun 4. päivä ja järjestetään kolmesti viikossa. Pallomyllyssä alle 9-vuotiaat voivat pelailla ja pallotella yhdessä perheensä kanssa. Tiistaiaamuisin palloilu on maksutonta, ja tiistai- ja torstai-iltapäivisin mukaan pääsee Pallomyllyn sisäänpääsymaksulla (alle 9-vuotiaat maksutta).

Liikuntahulinat pyörähtävät käyntiin lokakuussa ja viihdyttävät koko perheitä marraskuun loppupuolelle asti. Lauantaiaamuisin hulinoidaan Maunulan liikuntahallissa ja sunnuntait aloitetaan Liikuntamyllyn hulinaradoilla ja temppupisteillä. Tarjolla on monipuolisia ja hauskoja tapoja liikkua koko perheen voimin. Alle 9-vuotiaat pääsevät liikkumaan maksutta, muut 3,50 e maksulla.

EasySport tarjoaa alakoululaisille helppoa ja monipuolista liikuntaa. Lajikirjoon kuuluu koripalloa, akrobatiaa, miekkailua, skeittausta, tennistä ja paljon muuta! Mukaan pääsee liikkumaan edullisesti tai täysin ilmaiseksi. Maksuttomaan toimintaan voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista ja tulla mukaan milloin vain.

Monipuolisessa ja hauskassa FunAction-liikunnassa kaikki 13–17-vuotiaat nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja. Tarjolla esimerkiksi kiipeilyä, pallopelejä ja nyrkkeilyä ja erilaisia tanssilajeja! Tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan toimintaan ostetaan 25 e maksava FunAction-liikuntakortti (+ 4 e ladattava älykortti uusille asiakkaille), jolla voi osallistua kaikille tunneille.

NYT-liikunta on suunnattu 18–29-vuotiaille helsinkiläisnuorille, ja suosittu toiminta on nyt vakinaistunut liikuntapalveluiden tarjontaan. Ensimmäistä kertaa toimintaan ostetaan liikuntakortti (25 e + 4 e ladattava älykortti), jolla voi osallistua vaikka kaikille noin viidellekymmenelle viikottaiselle NYT-tunnille. Tuntitarjonnasta löytyvät esimerkiksi kehonpainoharjoittelu, palloilulajit sekä kiipeily, ja uutena lajina mukaan tulevat twerkkaus ja potkunyrkkeily! Tulevan syksyn tunteihin pääsee tutustumaan NYT-starttitapahtumassa torstaina 30. elokuuta Kisahallilla.

JAA