Kumpulan maauimala ilmasta ksin kuvattuna.

Kumpulan maauimalan e-lippujen myynti jatkuu

Kumpulan maauimalassa jatkuu sähköisten ennakkolippujen myynti, lippuja voi ostaa nyt verkkokaupasta ennakkoon kahdelle seuraavalle viikolle ja Kuutamouintiin.

Seuraaville päiville ennakkoliput myynnissä nyt

- ma – pe 20.7. – 24.7. klo 10.30 – 14.30
- ma – la 27.7. – 1.8. klo 10-30 – 14.30

Lisäksi lippuja saa jo perinteiseen Kumpulan maauimalan Kuutamouintiin pe 21.8. klo 20.00 – 23.00.

Ennakkolippujen myynti loppuu aina 30min ennen sisäänpääsyajan loppumista, eli klo 14 kunakin päivänä ja Kuutamouintiin klo 19.30.

Kumpulan maauimalan ennakkolippu tarjoaa stressittömän sisäänpääsyn esimerkiksi lapsiperheille, sillä ennakkolippulaiset pääsevät hellepäivänä maauimalaan jonon ohi. Normaalihintaisia aikuisten ja lasten kertalippuja voi ostaa yhdellä ostokerralla viisi kappaletta. Ennakkolipputyyppejä on kolme: aikuisten lippu 5 euroa, 7-17-vuotiaiden lasten lippu 2,50 euroa ja 0-6-vuotiaiden lasten lippu 0 euroa, joka on kuitenkin varattava verkkokaupasta mikäli uimaseurueessa on mukana alle 6-vuotiaita.

Kumpulan maauimalan ennakkolippumyynti on kokeilu, jossa kerätään asiakaspalautetta liikuntapalvelujen verkkomaksamisen kehittämiseen. Verkkomaksamisen pääsylippukokeilu on poikkeuksellisen nopea ja ketterä Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan yhteinen pilotti ja osa toimialan digitalisaatio-ohjelmaa. Kehitystyön avulla kerätään dataa ja käyttäjäkokemuksia tulevaa varten, sillä Helsinki haluaa olla maailman toimivin kulttuurin ja vapaa-ajan kaupunki. Yhteistyökumppaneinamme tätä mahdollistamassa ovat verkkokaupan toimittaja Eventilla sekä maksunvälityspalvelu Bambora.

Kumpulan maauimalan verkkokauppa: https://ssl.eventilla.com/cal/kumpulanmaauimala

Lisätiedot

Kumpulan maauimalan pilotti
Joonas Kinnunen, projektisuunnittelija, puh. 040 48 54 837, joonas.kinnunen@hel.fi
Katja Kuusisto, tiimiesihenkilö, puh. 040 70 66 697, katja.kuusisto@hel.fi

Kuva: Aki Rask