Liikuntaa. Kuva: niina Kaverinen / Helsingin kaupunki

Peruuntuneista kulttuurikeskusten ja liikunnan kursseista hyvitys syksyn maksuihin

Koronavirustilanteen johdosta Helsingin liikuntapalveluiden järjestämät liikuntakurssit ja kulttuurikeskusten maksulliset vapaa-ajan kurssit peruutettiin kevään 2020 osalta. Koska korvaavien kursseja ei järjestetä, Helsingin kaupunki on päättänyt myöntää kevään 2020 liikunta- ja kulttuurikeskusten maksullisten vapaa-ajan kurssien asiakkaille 50% alennuksen syksyn 2020 kurssien osallistumismaksuista.

Sarja- ja kausikorttien osalta Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden uimahallien ja kuntosalien ja Urheiluhallit Oy:n kymmenen kerran sarjakorttien, kuukausikorttien sekä 120 päivän kausikorttien käyttöaikaa pidennetään palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla.

Kulttuurikeskusten peruutettujen maksullisten tapahtumien osalta rahanpalautusta voi hakea suoraan lipunmyyntikanavasta (kuten Lippupiste), josta lipun on hankkinut. Tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät kulttuurikeskusten verkkosivuilta kunkin tapahtuman kohdalta. Ostetuista lipuista palautetaan lipunhinta, ei palvelu- tai toimitusmaksuja. Siirrettyjen tapahtumien liput käyvät uuteen esitysajankohtaan sellaisenaan. Uudet esitysajankohdat vahvistetaan myöhemmin.

Kevään uimakoulujen osalta, joissa opetus ei vielä ehtinyt alkaa tai opetuskertoja järjestettiin vain kerran, ilmoittautuneet pääsevät suoraan osallistumaan syksyn vastaaville kursseille.

Lisää aiheesta
Helsinki – Ajankohtaista koronaviruksesta -sivusto