Kotimaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimet esiintyvät Ukrainan lasten hyväksi Tiivistämöllä

Kotimaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimet esiintyvät lauantaina 12.3. Suvilahden Tiivistämöllä. Tapahtuman järjestävät Stupido Productions ja Helsingin nuorisopalvelujen Tiivistämö, yhteistyössä Tiketin ja Radio Helsingin kanssa. Lavalla nähdään mm. vastikään pitkältä keikkatauolta palannut 22 Pistepirkko. Tapahtuman tuotot ohjataan Ukrainan sodasta kärsineiden lasten ja nuorten avuksi.

Stupido Productions ja Tiivistämö yhdistävät voimansa Ukrainan sodasta kärsivien lasten ja nuorten hyväksi. "Saimme yhteydenoton Stupidolta ja halusimme heti tarttua siihen. Tiivistämö on osa Helsingin nuorisopalveluja ja tuntui tärkeältä auttaa Ukrainan lapsia ja nuoria," kertoo tuottaja Janne Friman Tiivistämöltä.

Kotimaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimet esiintyvät tapahtumassa ilman esiintymispalkkiota. Lavalla nähdään niin tuoreempia indie-yhtyeitä, kuin legendaarisiakin kokoonpanoja, kuten helmikuussa uuden levyn julkaiseva 22 Pistepirkko, jolle kyseessä on kevään ainoa live-esiintyminen Helsingissä. Muut esiintyjät ovat Bad Sauna, Plutonium 74, Pelle Miljoona, Pekko Käppi ja Sekret Teknik. Illan juontaa Njassa.

“Nyt on mahdollista auttaa nauttimalla elävästä musiikista,” Friman kannustaa. Osallistua voi myös kotisohvalta streamin välityksellä. Tapahtumaan on myynnissä 20 euron hintainen peruslippu sekä 50 euron hintainen kannatuslippu. Lipputulot ohjataan lyhentämättömänä Unicefin kautta Ukrainan lapsille ja nuorille.

Indies for Ukraine -hyväntekeväisyyskonsertti
la 12.3 klo 19

Konsertti järjestetään Tiivistämöllä, Helsingin Suvilahdessa. Konsertin ikäraja on K18. Stream-konsertti on katsottavissa 24 tunnin ajan.

Liput 20€ 
Kannatuslippu 50€
Eteispalvelumaksu 3€
Stream-lippu 20€
Stream-kannatuslippu 50€
Liput Tiketistä

Lipputulot ohjataan lyhentämättömänä Unicefin kautta Ukrainan lapsille ja nuorille.
Tapahtuman järjestävät Stupido Productions ja Tiivistämö / Helsingin kaupungin nuorisopalvelut, tapahtuman ovat mahdollistaneet Tiketti ja Radio Helsinki

Kuva: Tero Ahonen