Esimerkiksi erityisryhmien liikunkursseilla on yhä tilaa.

Kevään liikuntakursseille puoleen hintaan!

Liikuntakurssien kevätkauden puoliväli saavutetaan viikolla 10, josta lähtien kurssien osallistumismaksut puolittuvat maanantaista 9. maaliskuuta alkaen.

Esimerkiksi erityisryhmien liikuntakursseilla on tilaa mm. kuntosaliharjoittelussa Oulunkylässä, vesijumpissa ja ohjatussa kuntosaliharjoittelussa Itäkeskuksessa sekä tasapainoharjoittelussa ja useammissa jumpissa Kampissa.

Lasten EasySport-toiminnassa puolestaan on tilaa muun muassa mailapeleissä Talissa, jääkiekossa Vuosaaressa ja temppujumpassa Latokartanossa.

Työikäisten tarjonnassa vapaita paikkoja on puolestaan jumpissa ja kuntosaliryhmissä Oulunkylässä. Myös senioreille suunnatuilla liikuntakursseilla, kuten ohjatuissa kuntosaliryhmissä Kontulassa ja jumpissa Itäkeskuksessa on vielä tilaa uusille asiakkaille. Yrjönkadulla tilaa on myös lattari- ja säestetyissä jumpissa. Saatavilla on sekä senioreiden ja työikäisten jumppakortteja, joilla voi osallistua arkipäivisin peräti 30 salijumppaan ympäri kaupunkia.

Katso kohderyhmäkohtainen kurssitarjonta, hinnat ja ilmoittautumisohjeet sähköisen asioinnin sivulta asiointi.hel.fi. Liikuntakurssit löytyvät asiointipalvelusta klikkaamalla: Kulttuuri ja vapaa-aika > Liikuntapalveluiden kurssi-ilmoittautuminen. Kevään liikuntakursseille voi ilmoittautua myös puhelimitse numerossa 09 310 87501.

Kurssitiedot löytyvät osoitteesta hel.fi/liikuntakurssit.

Kuva: Maarit Hohteri