Yrjönkadun uimahallissa uimassa olevia ihmisiä

Kevään 2020 Hemmottelupäivät Yrjönkadun uimahallissa

Vuoden 2020 Yrjönkadun uimahallin hemmottelupäivät starttaa keskiviikkona 12.2. naisten hemmotteluilla. Naisten muut kevään päivät ovat keskiviikot 4.3. ja 15.4. Miehet pääsevät hemmotteluun torstaisin, ensimmäisen kerran 20.2., ja vielä 12.3. ja 23.4. kevään aikana.

Naisten hemmottelupäivinä nautitaan muun muassa uinnista tunnelmavalaistuksessa ja lempeästä taustamusiikista. Uinnin ja saunomisen lomassa tarjolla on myös kevyitä hemmotteluhoitoja, kuten intialaista päähierontaa, kulmien siistimistä ja värjäystä, niska-hartiahierontaa sekä virkistävää kasvohoitoa. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehotipat. Naisia hemmotellaan kello 13.00 alkaen, klo 20.00 saakka.

Myös miesten hemmottelupäivinä, eli ”äijäpäivinä”, uidaan tunnelmavalaistuksessa ja kuullaan rentouttavaa taustamusiikkia. Tietysti tarjolla on myös hemmotteluhoitoja; intialaista päähierontaa, niska-hartiahierontaa ja virkistävää kasvohoitoa (puhdistus, kuorinta, naamio ja tehotipat). Hemmottelut miehille alkavat torstaisin kello 13.00, ja kestävät klo 20.00 saakka.
Kevyet hoidot maksavat 7 e /kpl, ja ne ovat tarkoitettu ainoastaan hemmottelupäivinä uimaan/saunomaan tuleville asiakkaille. Hoidoissa on käteismaksu, ja ajanvaraus on hemmottelupäivinä paikan päällä. Molemmissa kerroksissa saa hoitoja, ja hoitovalikoima vaihtelee hoitajien mukaan.

Luonnollisesti myös hemmottelupäivien aikana voi lisäksi nauttia Cafe Yrjön monipuolisista antimista. Hemmottelupäivinä voimassa ovat normaalit sisäänpääsymaksut, ja kassa menee näinä päivinä kiinni 20.00.

Yrjönkadun uimahalli

Kuva: Konsta Linkola