Pellehyppyshow vetää perinteisesti Uimastadikalle ronskisti katsojia. Kuva: Konsta Linkola

Kesän klassikko: Jerobeam Salakyttä Teamin suuri pellehyppyshow Uimastadikalla

Nauru- ja märkyystakuulla varustettu kesän klassikkotapahtuma, eli Jerobeam Salakyttä Teamin suuri pellehyppyshow, valtaa Uimastadikan keskiviikkona 7. elokuuta kello 18.00 alkaen.
Luvassa on jälleen taattua ja täysin naurettavaa vesipelleilyä, kun Jerobeam Salakyttä Teamin sankarit koheltavat Uimastadikalla kaikkine rekvisiittoineen, kuten suksien, pallojen, fillareiden, vesisuihkujen, liekkien ja ties minkä muiden apuvälineiden kera.

”Kyllä vain! Menoa, meininkiä, vauhtia ja ehkä vähän vaaralliselta näyttäviäkin tilanteita riittää. Meillä on luvassa jälleen kerran huikean pärskähtävä show, joka ei jätä ketään kylmäksi, tai kuivaksi. Olemme hioneet temppuja ja pelleilyjä kuosiinsa taas vuoden verran, tulee hieno show”, naulaa Werneri Vetelä Jerobeam Salakyttä Teamista.

Ennakkoliput myynnissä
Lippuja kesän viihdyttävimpään esitykseen voi jo nyt ostaa ennakkoon Uimastadionin ja Kumpulan maauimaloiden sekä Töölön kisahallin kassoilta. Liput maksavat 5€/hlö (alle 3-vuotiaat maksutta).

Ennakkolipulla pääsee Uimastadikan katsomoon 7.8. kello 16.30 alkaen. Pääsylippujen myynti tapahtumapäivänä Uimastadikan kassalla alkaa kello 16.45.

Pellehyppypäivänä keskiviikkona 7.8. Uimastadionin ovet avataan normaalisti klo 6.30, mutta uintiaika päättyy poikkeuksellisesti jo klo 15.00, ja alueelta tulee poistua klo 15.30 mennessä.

Facebook-tapahtuma >>