Kuvassa tenniskenttä ja -pelaajia.

Kesän 2021 tennisvuorot varataan jälleen Varaamosta

Helsingin tenniskenttiä voi varata kesällä 2021 jälleen Helsingin kaupungin yhteisestä tilavarauspalvelusta Varaamosta maanantaista 3. toukokuuta kello 9.00 alkaen. Tenniskenttien varaaminen Varaamon kautta maksaa 3,50e/30 min.

Helsingin tenniskenttiä varattiin viime kesänä ensimmäisen kerran Varaamosta, ja vuoroja varattiinkin viime kesänä miltei 3000 kertaa. Varausten perusteella suosituimmat kentät olivat Lauttasaaressa sekä Herttoniemessä, ja suosituimmat pelipäivät puolestaan olivat keskiviikko ja sunnuntai. Aktiivisin tennispeluri varasi kentän peräti 32 kertaa.

Varaamosta voi varata tenniskenttiä kymmenestä toimipisteestä: Arabianrannan, Herttoniemen, Jakomäen, Kannelmäen, Kontulan, Kurkimäen, Lauttasaaren, Puistolan, Pukinmäen ja Tapulikaupungin liikuntapuistoista. Varattavia kenttiä on yhteensä 18, ja varattavien kenttien määrä vaihtelee toimipisteittäin. Varattavat kentät on merkitty opasteisiin paikan päällä, ja vähintään yksi kenttä kustakin toimipisteestä jätetty sähköisen varaamisen ulkopuolelle. Lisäksi kesän aikana Varaamon valikoimaan saadaan vielä Siltamäen ja Ala-Malmin tenniskenttiä, joiden tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Aiempina vuosina tenniskenttien varaus on tapahtunut paikan päällä ja jonottamalla. Vapaalla ulkotenniskentällä voi yhä pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole yksittäisvuoron lunastaneita.

Kaupungin ulkotenniskentät ovat helsinkiläisten käytössä pääsääntöisesti kello 8.00-21.00 ja monessa paikassa jopa kello 22.00 asti.

varaamo.hel.fi >>
Kaikki Helsingin tenniskentät >>