Kaksi tenniksenpelaajaa pelikentällä.

Kesäkauden tennisvuorot voi varata kätevästi Varaamosta

Helsingin tenniskenttiä voi varata Helsingin kaupungin tilavarauspalvelusta Varaamosta 2.5.2022 alkaen. Varauksen teet helposti osoitteessa varaamo.hel.fi

Varaamossa on varattavissa noin 20 tenniskenttää eri puolilla kaupunkia. Kentät sijaitsevat Ala-Malmin, Arabianrannan, Herttoniemen, Jakomäen, Kannelmäen, Kontulan, Kurkimäen, Lauttasaaren, Puistolan, Pukinmäen, Siltamäen ja Tapulikaupungin liikuntapuistoissa. Varattavat kentät on merkitty opastein. Vähintään yksi kenttä kustakin toimipisteestä on jätetty sähköisen varaamisen ulkopuolelle.

Tenniskentän varaaminen Varaamo-palvelun kautta maksaa 3,50 euroa / 30 min. Kentät ovat pääsääntöisesti auki kello 8.00–21.00 ja joissakin paikoissa jopa klo 22.00 asti.

Helsingin tenniskenttiä on voinut varata helposti Varaamo-palvelussa kesästä 2020 alkaen. Ennen sähköiseen varaamiseen siirtymistä tenniskenttien varaaminen tapahtui paikan päällä jonottamalla. Vapaalla ulkotenniskentällä voi yhä pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole yksittäisvuoron lunastaneita.

Varauksen tekeminen onnistuu helposti Varaamo-palvelussa

Varauksen tekemistä varten tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen, johon on liitetty jokin seuraavista tunnistautumistavoista: Yle-tunnus, Facebook- tai Google –tili. Maksun voit suorittaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla.

Varaamo on Helsingin kaupungin tilavarauspalvelu, josta kaupunkilaiset voivat varata jo yli 200 julkista tilaa ja laitetta omaan käyttöön. Varaamon kautta varattavien tilojen määrä kasvaa koko ajan, sillä kaupungin tiloja halutaan tarjota yhä enenevässä määrin asukkaiden ja yhteisöjen käyttöön.


Kuva: Konsta Linkola

Uutinen on julkaistu 25.4. ja sitä on päivitetty 26.4. ja 2.5.