Kaunissaaressa sijaitseva Sataman mökki. Kuva: Helsingin kaupunki

Kaunissaaren mökit varataan kesäksi Varaamosta

Suositut Kaunissaaren mökit voi varata kesäksi 2021 Helsingin kaupungin yhteisestä tilavarauspalvelusta Varaamosta tiistaista 27. huhtikuuta kello 10.00 alkaen.

Täksi kesäksi varattavaksi tulee kaksi uutta mökkiä. Kaikkien helsinkiläisten varattavissa on nyt yhteensä viisi Kaunissaaressa sijaitsevaa mökkiä, joita voi varata ajanjaksolle 31.5.−5.9.2021 viikoksi kerrallaan.

Kaunissaari sijaitsee Sipoon saaristossa, lähes ulkomerellä. Saari on 2 kilometriä pitkä ja 800 metriä leveä. Saari soveltuu retkeilyyn, telttailuun, kalastukseen, sekä veneilyyn. Saareen pääsee sekä omalla veneellä sekä yhteysaluksella. Saaressa on muun muassa keittokatoksia, vuokrattavia soutuveneitä, ravintola ja kesäisin käy myymälävene.

Kaunissaaren vuokrattavissa olevat mökit:
Taxi-mökki, 300€/viikko max 4 henk.
Roopen mökki, 390€/viikko, max 6 henk.
Sataman mökki, 420€/viikko, max 6 henk.
Rantamökki, 500 €/viikko, max 7 henk. (kesän 2021 uutuus)
Kerhon mökki, 560 €/viikko, max 10 henk. (kesän 2021 uutuus)

Tutustu mökkeihin tarkemmin osoitteessa varaamo.hel.fi >>

Ennen varaamista

Varmista, että sinulla on käytössäsi:
- voimassa oleva sähköpostiosoite, johon on liitetty jokin seuraavista tunnistautumistavoista: Yle-tunnus, Facebook- tai Google -tili
- maksuväline, mukaan lukien sen käyttöön tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat (ks. lista käyvistä maksuvälineistä Varaamosta).

Varaaminen

Mökkien varausaika on maanantaista sunnuntaihin. Varauskalenterista valitaan vain varauksen aloituspäivä. Valitse kalenterista maanantai, jolloin haluat saapua paikalle ja kellonajaksi 13-14. Varauksella saat mökin käyttöösi koko viikoksi.

Täytä maksutiedot (etunimi, sukunimi, puhelin ja sähköpostiosoite) sekä hyväksy käyttösäännöt ja maksuehdot seuraavalla sivulla. Klikkaa "tallenna" -painiketta, jolloin siirryt maksunvälitys palveluun. Valitse maksutapa ja noudata palveluntarjoajan ohjeita.

Mökkien lisäksi Varaamosta voi 27.4.2021 kello 10.30 alkaen varata Kaunissaaressa sekä Pihlajasaaressa sijaitsevia saunoja. Kaunissaaressa varattavissa on Perhesauna, ja Pihlajasaaressa Aalto-sauna ja Rantasauna. Saunomisajat ja -hinnat vaihtelevat, joten ne kannattaa tarkistaa kunkin saunan kuvauksesta Varaamossa >>

Mökkejä ja saunoja käyttäessä tulee huolehtia terveysturvallisuudesta ja noudattaa vallitsevia korona-ohjeistuksia, -suosituksia ja -rajoituksia.