Cheerleadingiä Kisahallissa, kuva: Aki Rask

Kaikille avoin cheerleading-tapahtuma Kisahallilla 12. toukokuuta

Onko sinua aina kiinnostanut, mistä cheerleadingissä on oikeasti kyse? Nyt jokaisella kaupunkilaisella on mahdollisuus päästä kokeilemaan, miten tätä kansainvälisesti menestynyttä lajia harrastetaan. Kaupunkilaisille avoin cheerleadingin ilmaistapahtuma järjestetään lauantaina 12.5. klo 10-15 Kisahallilla. Paikalle voi tulla käymään lyhyeksi ajaksi tai halutessaan lajeja voi testata koko viiden tunnin ajan.

Tapahtumassa kaikki pääsevät kokemaan liikuntaelämyksen cheerleadingin kautta. Tarjolla on lajipisteitä, joissa pääsee kokeilemaan mm. akrobatiaa, stuntteja, kehonhallintaa ja hyppyjä. Paikalla tapahtumassa voit nähdä myös maajoukkueurheilijoita.

Kaikki lajikokeilut on suunniteltu niin, että jokainen ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta pystyy osallistumaan. Ohjausta on mahdollista saada sekä suomeksi että ruotsiksi. Lajipisteitä vetävät koulutetut soveltavan liikunnan ohjaajat, joten myös erityisryhmillä on mahdollisuus osallistua. Lajikokeilut on suunniteltu Suomen Cheerleadingliiton laatiman Active Cheer -harrasteliikuntakonseptin mukaan. Lisätietoa Active Cheer -konseptista löydät osoitteesta http://activecheer.fi/

JAA