Kuvassa nainen on Jakomäen uimahallin altaassa

Jakomäen uimahallin naisten vuoron liput varataan jatkossa netistä

Jakomäen uimahallissa järjestetään tiistaisin suosittuja naisten uimavuoroja. Tiistaista 31. elokuuta 2021 lähtien paikat naisten uimavuoroille varataan internetistä osoitteesta https://ssl.eventilla.com/cal/jakomaenuimahalli. Jakomäen naisten uimavuoroille otetaan rajoitettu määrä asiakkaita, ja aiemmin paikan naisten uimavuoroille on saanut pelkästään jonottamalla. Uusi internetissä tapahtuva ennakkovaraus muun muassa vähentää jonottamista. Ensimmäisillä naisten uimavuoroilla on henkilökuntaa auttamassa ennakkovarausten kanssa.

Yksi lippu oikeuttaa kahdeksi tunniksi hallissa oloaikaan. Pesutiloista on poistuttava 15 minuuttia ennen vuoron päättymistä. Liput voi varata 24 tuntia ennen seuraavaa uintivuoroa. Lipun varaamiseen vaaditaan yli 12 vuoden ikä. Lippuja voi varata vain yhdelle vuorolle, enintään 3 kappaletta per asiakas. Kaikilla asiakkailla on oltava uimaan tullessa varattu lippu vuorolle, myös lapsilla. Kaikkien uimavuorolle itsenäisesti tulevien täytyy olla uimataitoisia ja vähintään 12 vuotta täyttäneitä. Uintivuorolle voi yhden aikuisen kanssa tulla enintään kaksi uimataidotonta, alle 7-vuotiasta lasta. Naisten uintivuorolle saa tulla ainoastaan alle 5-vuotiaita poikia.

Toistaiseksi jokaiselle uintivuorolle otetaan enintään 35 asiakasta. Uintivuorolle tehty paikkavaraus on sitova. Äkillisen esteen sattuessa varaus tulee perua viimeistään 30 minuuttia ennen vuoron alkua.

Naisten uimavuorolle varatut liput näytetään uimahallin ovella henkilökunnalle, ja pääsymaksu suoritetaan kassalla. Uimahallin maksutavat ovat korttimaksu, käteinen, maksusitoumus tai liikuntaedut. Naisten uintivuorolle suositellaan sarja- tai kuukausikortin käyttämistä jonojen välttämiseksi.

Uintivuoroilla uimahallissa on vain naishenkilökuntaa, lukuun ottamatta ovimiestä. Hän on mies ja tulee allas-, pesu- ja pukutiloihin vasta vuoron päätyttyä.

Jakomäen uimahallin tiistain naisten uintivuorot:

  • klo 14-16 (uintiaika päättyy 15.30, pesutiloista poistuttava 15.45, hallista poistuttava 16.00 mennessä)
  • klo 16-18 (uintiaika päättyy 17.30, pesutiloista poistuttava 17.45, hallista poistuttava 18.00 mennessä)
  • klo 18-20 (uintiaika päättyy 19.30, pesutiloista poistuttava 19.45, hallista poistuttava 20.00 mennessä)

Lipunvaraussivustoa https://ssl.eventilla.com/cal/jakomaenuimahalli voi käyttää suomen, ruotsin, englannin ja somalin kielillä.

Helsingin sisäliikuntapaikoissa noudatetaan voimassa olevia viranomaisohjeita sekä terveysturvallisuustoimia. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa kontaktien minimoimista, hyvästä käsihygieniasta huolehtimista ja turvavälin pitämistä muihin ihmisiin. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille yli 12-vuotiaille sisätiloissa, ellei maskin käytölle ei ole terveydellistä estettä. Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuorituksen aikana. Lisäksi tarpeetonta oleskelua sisäliikuntapaikkojen pukuhuone- ja WC-tiloissa tulee välttää.

Lisätietoja Jakomäen uimahallista

Jakomäen naisten uimavuoron paikat varataan jatkossa netistä osoitteesta https://ssl.eventilla.com/cal/jakomaenuimahalli
Kysy tarvittaessa lisätietoja henkilökunnalta.

Kuva: Konsta Linkola

Uutinen julkaistu 27.8.2021, päivitetty 15.2.2022.