Yrjönkadun uimahallin hemmottelupäivät, kuva Helsingin kaupunki

Hemmottelupäivät Yrjönkadun uimahallissa nyt kuukausittain

Yrjönkadun uimahallissa järjestetään suositut hemmottelupäivät nyt kuukausittain helmi-maaliskuussa. Naisten hemmottelupäivät järjestetään keskiviikkoisin 6.2.. 6.3. ja 3.4. Miesten hemmottelupäivät ovat torstaisin 14.2.. 14.3. ja 11.4.

Naisten hemmottelupäivinä nautitaan muun muassa uinnista tunnelmavalaistuksessa ja lempeästä taustamusiikista. Uinnin ja saunomisen lomassa tarjolla on myös kevyitä hemmotteluhoitoja, kuten intialaista päähierontaa, kulmien siistimistä ja värjäystä, niska-hartiahierontaa sekä virkistävää kasvohoitoa. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehotipat. Naisia hemmotellaan keskiviikkoisin kello 13.00 alkaen, klo 21.00 saakka.

Myös miesten hemmottelupäivinä, eli ”äijäpäivinä”, uidaan tunnelmavalaistuksessa ja kuullaan rentouttavaa taustamusiikkia. Tietysti tarjolla on myös hemmotteluhoitoja; intialaista päähierontaa, niska-hartiahierontaa ja virkistävää kasvohoitoa (puhdistus, kuorinta, naamio ja tehotipat). Hemmottelut miehille alkavat torstaisin kello 13.00, ja kestävät klo 21.00 saakka.

Kevyet hoidot maksavat 7 e /kpl, ja ne ovat tarkoitettu ainoastaan hemmottelupäivinä uimaan/saunomaan tuleville asiakkaille. Hoidoissa on käteismaksu, ja ajanvaraus on hemmottelupäivinä paikan päällä. Helmi-maaliskuussa järjestettävissä hemmottelupäivissä molemmissa kerroksissa saa hoitoja, eli 1. ja 2. kerroksessa on omat hierojat ja kasvohoitajat.

Luonnollisesti myös hemmottelupäivien aikana voi lisäksi nauttia Cafe Yrjön monipuolisista antimista. Hemmottelupäivinä voimassa ovat normaalit sisäänpääsymaksut, ja kassa menee näinä päivinä kiinni 20.00.

Yrjönkadun uimahalli

JAA