Yrjönkadun uimahallin hemmottelupäivät, kuva: Mari Thorin

Hemmottelupäivät Yrjönkadun uimahallissa marras- ja joulukuussa

Yrjönkadun uimahallissa järjestetään suositut hemmottelupäivät marras- ja joulukuussa. Naisten ensimmäinen hemmottelupäivä järjestetään sunnuntaina 25.11. ja toinen keskiviikkona 19.12. Miesten hemmottelupäivät ovat torstaina 29.11. ja torstaina 13.12.
 
Naisten hemmottelupäivinä nautitaan muun muassa uinnista tunnelmavalaistuksessa ja lempeästä taustamusiikista. Uinnin ja saunomisen lomassa tarjolla on myös kevyitä hemmotteluhoitoja, kuten intialaista päähierontaa, kulmien siistimistä ja värjäystä, niska-hartiahierontaa sekä virkistävää kasvohoitoa. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehotipat. Naisia hemmotellaan sunnuntaina 25.11. ja keskiviikkona 19.12. kello 13.00 alkaen.
 
Myös miesten hemmottelupäivinä, eli ”äijäpäivinä”, 29.11. ja 13.12. uidaan tunnelmavalaistuksessa ja kuullaan rentouttavaa taustamusiikkia. Tietysti tarjolla on myös hemmotteluhoitoja; intialaista päähierontaa, niska-hartiahierontaa ja virkistävää kasvohoitoa (puhdistus, kuorinta, naamio ja tehotipat). Hemmottelut miehille alkavat molempina torstaina kello 13.00.
Kevyet hoidot maksavat 7 e /kpl, ja ne ovat tarkoitettu ainoastaan hemmottelupäivinä uimaan/saunomaan tuleville asiakkaille. Hoidoissa on käteismaksu, ja ajanvaraus on hemmottelupäivinä paikan päällä.
 
Luonnollisesti myös hemmottelupäivien aikana voi lisäksi nauttia Cafe Yrjön monipuolisista antimista. Hemmottelupäivinä voimassa ovat normaalit sisäänpääsymaksut, ja kassa menee näinä päivinä kiinni 20.00.

Yrjönkadun uimahalli

JAA