Hemmottelupäivät Yrjönkadun uimahallissa, kuva: Helsingin kaupunki

Hemmottelu- ja äijäpäivät Yrjönkadun uimahallissa helmi- ja maaliskuussa

23.02.2018 09:38

Yrjönkadun uimahallissa järjestetään helmi- ja maaliskuussa suositut hemmottelupäivät ja äijäpäivät. Suuren suosion saattelemana naisten hemmottelupäivä järjestetään kolmena päivänä. Ensimmäinen naisten hemmottelupäivä on keskiviikkona 7.2., toinen sunnuntaina 25.2., ja kolmas sunnuntaina 18.3.  Äijäpäiviä on kaksi, ensimmäinen torstaina 15.2. ja toinen torstaina 8.3.

Naisten hemmottelupäivinä nautitaan muun muassa uinnista tunnelmavalaistuksessa ja lempeästä taustamusiikista. Uinnin ja saunomisen lomassa tarjolla on myös kevyitä hemmotteluhoitoja, kuten intialaista päähierontaa, kulmien siistimistä ja värjäystä, niska-hartiahierontaa sekä virkistävää kasvohoitoa. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehotipat. Naisia hemmotellaan keskiviikkona 7. 2., sunnuntaisin 25.2. ja 18.3. klo 13.00 alkaen.

Äijäpäiviä ovat, torstait 15.2. ja 8.3., silloin uidaan tunnelmavalaistuksessa ja kuullaan rentouttavaa taustamusiikkia. Tietysti tarjolla on myös hemmotteluhoitoja; intialaista päähierontaa, niska-hartiahierontaa ja virkistävää kasvohoitoa (puhdistus, kuorinta, naamio ja tehotipat). Hemmottelut alkavat klo 13.00.

Kevyet hoidot maksavat 5 e/kpl, ja ne ovat tarkoitettu ainoastaan hemmottelupäivinä/ äijäpäivinä uimaan/saunomaan tuleville asiakkaille. Hoidoissa on käteismaksu, ja ajanvaraus on paikan päällä.

Luonnollisesti myös päivien aikana voi lisäksi nauttia Cafe Yrjön monipuolisista antimista. Päivien aikana ovat voimassa normaalit uimahallin sisäänpääsymaksut, ja kassa menee kiinni 20.00.

Yrjönkadun uimahalli


JAA