#HelsinkiLiikkuu -valokuvakisa, voita 10 kerran liikuntakortti!, kuva: Konsta Linkola

#HelsinkiLiikkuu -valokuvakisa, voita 10 kerran liikuntakortti!

Kerro valokuvalla tai videolla miten liikut Helsingissä! Oli liikkumisesi sitten kävelyä, jumppaa, punttailua, tanssia, samoilua, kaupunkipyöräilyä, ulkoilua, futailua, retkeilyä, skeittailua tai miltei mitä tahansa, niin julkaise kuva Instagramissa, lisää kuvaan hashtag #HelsinkiLiikkuu, ja olet mukana kymmenen kerran liikuntakortin (arvo 44 euroa) arvonnassa. #HelsinkiLiikkuu -valokuvakisa on käynnissä 30.9.2018 asti, ja liikuntakortteja arvotaan yhteensä kymmenen kappaletta.

Liikuntakortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Itäkeskuksen, Jakomäen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleihin, Uimastadionille ja Kumpulan maauimalaan, Helsingin kaupungin kunto- ja voimailusaleille sekä liikuntahalleihin, ja tekojääradoille (pl. Jääpuisto). Lisätietoja Helsingin kaupungin liikuntapaikoista löytyy osoitteesta hel.fi/liikunta.

Palkittuihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagram-palvelussa yksityisviestillä ja pyydetään ottamaan yhteyttä kilpailun järjestäjään tiettyyn päivään mennessä.

Valokuvakisan säännöt:
Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla tai videolla. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama eikä se saa loukata tekijänoikeuksia, tavaramerkkiä tai muita immateriaalioikeuksia, yksityisyydensuojaa taikka kolmannen tahon oikeuksia eikä kenelläkään muulla osapuolella saa olla kuvaa kohtaan vaatimuksia. Kuvissa ja videoissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä pitää olla suostumus. Järjestäjä hylkää kuvan kilpailusta, mikäli se on syrjivä tai loukkaava taikka muuten kilpailun sääntöjen vastainen. Kilpailuun osallistuvien kuvien ja videoiden tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Kilpailukuvat sijaitsevat ja pysyvät Instagramin palvelimella ja ovat sen käyttöehtojen ja sääntöjen alaisia. Vain kilpailuaikana tehty osallistuminen huomioidaan. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kisaan osallistuminen pystytään huomioimaan. Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintoon. Mikäli palkitut eivät ota järjestäjään yhteyttä määräaikaan mennessä palautuu palkinto uudelleen jaettavaksi. Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Osallistujien mahdollisesti antamia yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen liittyviin tarkoituksiin eikä yhteystietoja luovuteta eteenpäin.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kilpailun toteuttamista ja palkinnon jakamista varten. Instagram ei ole osallisena kilpailussa.


JAA