Korkealta ilmasta otettu valokuva Oulunkylän liikuntapuistosta, etualalla tekojääkenttä.

Tekojäitä avataan ympäri Helsinkiä vauhdilla

Helsingin ulkoluistelukausi alkoi torstaina 18. marraskuuta, kun Oulunkylän jättimäinen tekoluistelukenttä avattiin yleisölle kello 8.00 aamulla. Sittemmin pakkassäiden ansiosta tekojääkenttiä on päästy avaamaan jo muuallakin Helsingissä. Tällä hetkellä luistelemaan pääsee Oulunkylän lisäksi Käpylän, Lauttasaaren ja Pukinmäen tekojäillä, sekä tänään avatulla Jätkäsaaren tekojäällä. Lauantaista alkaen päästää luistelemaan myös Kontulan tekojäällä.

Kylmien säiden myötä myös luonnonjäitä jäädytetään luistelijoita varten. Luonnonjäisiä luistelukenttiä on päästy avaamaan jo Puotilassa ja Myllypurossa

Luonnonjäiden ja tekojäiden muuttuvaa luistelutilannetta voi seurata ajantasaisesti osoitteessa https://ulkoliikunta.fi.

Tälläkin talvikaudella kaupungin kaikilla yhdeksällä tekojäällä luistelu on täysin maksutonta. Maksuttomista yleisöluisteluvuoroista päästään nauttimaan viikon jokaisena päivänä.

Brahenkentän, Laajasalon ja Lassilan tekojäiden avautumisaikatauluista tiedotetaan myöhemmin. Rautatientorin Jääpuistoa ei tällä talvikaudella avata.

Uutinen julkaistu 16.11.2021, päivitetty 26.11., 29.11. ja 30.11.