Haagan Lämpiön avajaiset 14.2.2019

Uusi nuoriso- ja kansalaistoiminnan talo Haagan Lämpiö avautuu ystävänpäivänä

Millaista toimintaa sinä haluaisit kotikulmillesi? Miltä kuulostaisi jooga, impro tai ompelulanit? Näitä kaikkia Haagan asukkaat ovat ehdottaneet uusiksi toimintamuodoiksi tammikuussa toimintansa käynnistäneeseen nuoriso- ja kansalaistoiminnan taloon Haagan Lämpiöön. Tai onko jokin toimintamuoto, jonka sinä voisit tuoda uuteen tilaan?

Uutta tilaa on suunniteltu, rakennettu ja kalustettu syksyn 2018 alusta alkaen. Joulukuussa 2018 Nuorisokahvila Clubi sulki ovensa ja sen jälkeen nuoriso-ohjaajat siirtyivät Pohjois-Haagan ostarille uuteen osoitteeseen. Tilaan on suunniteltu yhteistyötä asukkaiden, paikallisen koulun, kirjaston ja työväenopiston kanssa.

Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena, voittajaehdotuksen lähetti Sari Harsu. Idea nimeen syntyi Haagan alueen nimistön teatteriteemasta.

Virallisia avajaisia vietetään ystävänpäivänä 14.2. klo 15-17, ja sinne ovat kaikki uudesta tilasta kiinnostuneet tervetulleita.

- Kyllä mä oon innoissani, naurahtaa toiminnanjohtaja Lauri Hiltunen. Toiminnanjohtaja Hiltusen kanssa on helppo mennä juttusille, joten tervetuloa ideoimaan toimintaa Haagan Lämpiöön!

Haagan Lämpiön avajaiset
14.2. klo 15-20
Näyttelijäntie 14
haaganlampio.munstadi.fi