Erityisuimakorttien ja liikuntakurssien maksaminen

Liikuntapalveluiden kassapalvelut muuttuivat heinäkuun 2019 alussa pääkassan toiminnan päättymisen myötä. Kassan palvelut hoituvat jatkossa muuttunein käytännöin.

Erityisuimakortin maksaminen

Erityisuimakorttien uusi myyntipiste sijaitsee Yrjönkadun uimahallissa, myös Töölön kisahallin valvomosta voi nyt ostaa erityisuimakortteja. Aiemmat myyntipaikat Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa ovat edelleen käytössä. Erityisuimakorttihakemukset pyydetään ensisijaisesti lähettämään: sähköisesti -> erityisuimakortti@hel.fi.

Liikuntakurssien maksaminen

Asiointi.hel.fi:n kautta varatut kurssit maksetaan varauksen yhteydessä, puhelimitse varatuista kursseista lähetetään lasku kotiin. Kurssimaksun voi suorittaa myös Itäkeskuksen, Jakomäen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleissa, Liikuntamyllyssä ja nyt myös Töölön kisahallin valvomossa.

Laskun saatuasi voit käydä maksamassa laskun edellä mainittujen liikuntapaikkojen kassoilla myös ePassilla tai käyttää maksamiseen seuraavia liikuntarahoja: Liikunta- ja kulttuuriseteli (Smartum), Virikeseteli (Edenred) ja Tyky-seteli (RTJ) sekä Eazybreak-liikuntaedulla. (Eazybreak).

Lisätietoa liikuntapalveluiden maksuista Maksut –sivulta

JAA