Digitaitaja! Tule avainhenkilöksi kulttuurin ja vapaa-ajan palvelujen kehittäjäyhteisöön

  
Toimialamme digitalisaatioloikan tueksi perustetaan kehittäjäyhteisö, jonka nimeksi tulee ratkaisutoimisto. Ratkaisutoimisto tehostaa digitaalisen muutoksen toteutumista tarjoamalla lisäresursseja, mutta ennen kaikkea vahvistamalla läpi koko kulttuurin ja vapaa-ajan organisaation osaamista, johtamista ja yhteistyötä digitaalisaatioon liittyen.

Toimistoa varten rekrytoidaan ohjelman ajaksi asiantuntijoiden ydinjoukko, jonka tehtävänä on edistää digiohjelman toteutumista. Ratkaisutoimiston ydinjoukko koostuu mm. ohjelmapäälliköstä ja digitaalisista asiantuntijoista, joiden tehtävät ovat parhaillaan auki. Toimistossa työskentelee vaihtuva joukko koodareita, käyttöliittymäsuunnittelijoita ja mahdollisesti muita asiantuntijoita, kuten tietoarkkitehtejä. Näiden lisäksi ratkaisutoimiston sateenvarjon alla työskentelee myös toimialan erilaisissa digitaalisuuden ja asiakaskokemuksen hankkeissa työskenteleviä henkilöitä silloin, kuin heidän vetämänsä hankkeet kuuluvat digiohjelman vuosisuunnitelmaan.

Haettavana on neljä (4) määräaikaista tehtävää ajalle 22.4.2019-31.12.2022:

Ohjelmapäällikkö Työavain 49-108-19
Ohjelmapäällikköä haetaan vastaamaan ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta sekä ohjelmaan liittyvän ratkaisutoimiston toiminnan ohjauksesta. 

Johtava tekninen asiantuntija (CTO)Työavain 49-109-19
Johtavaa teknistä asiantuntijaa (CTO) haetaan vastaamaan ohjelman ohjelmistokehityksen ja digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä ja toimeenpanosta.

Johtava käyttökokemusasiantuntija (CXO) Työavain 49-110-19
Johtavaa käyttökokemusasiantuntijaa (CXO) haetaan vastaamaan kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan digitalisaatio-ohjelman hankkeiden käyttökokemuksen kehittämisestä ja toimeenpanosta.

Projektipäällikkö Työavain 49-111-19
Projektipäällikköä haetaan vastaamaan ohjelman osaamisen kehittämisen kokonaisuuden suunnittelusta ja toimeenpanosta.

Hae ja lue lisää osoitteessa www.helsinkirekry.fi
Hakuaika päättyy 15.4.2019 klo 16.15.

Tule mukaan rakentamaan maailman parhaiten digitalisaatiota hyödyntävää kaupunkia!


JAA