Leipätehdas Kaikukatu 4:ssa. Kuva: Summa Real Estate

Kulttuurikeskus Caisa muuttaa ensi keväänä Kallioon

14.09.2017 11:00

Kulttuurikeskus Caisa muuttaa Kaisaniemestä ns. Elannon korttelin sisäpihalle Leipätehtaan tiloihin alkuvuodesta 2018. Ovet suljetaan nykyisissä tiloissa marraskuun lopussa. Caisa avataan yleisölle Kaikukatu 4:ssä keväällä 2018.

Uudet tilat Kaikukadulla vastaavat Caisan toiminnan tarpeita paremmin kuin vanhat tilat, joka sijaitsevat hankalasti keskellä Fennia-talon liikekorttelia. Helsingin kaupungin yleisten kulttuuripalvelujen ja kaupungin tilapalvelujen yhteisen näkemyksen mukaan Caisan toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan parhaiten Leipätehdas Helsinki Oy:n tiloissa Kaikukadulla, jossa Caisan toimintaa voidaan kehittää ja tilankäyttöä tehostaa.

Monimuotoisuuden tukeminen jatkossakin toiminnan lähtökohtana 

"Jatkamme edelleen Helsingin monimuotoisuuden esiin tuomista taiteen ja kulttuurin kautta", summaa Caisan johtaja Cátia Suomalainen-Pedrosa. "Konsertit ja esitykset, näyttelyt, seminaarit ja keskustelutilaisuudet sekä festivaalit, kurssit ja kerhot ovat edelleen Caisan ydintoimintaa."

Caisan tiloja vuokrataan myös jatkossa erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Uusiin tiloihin Kaikukadulle kaavaillaan auditoriota, 160-paikkaista esityssalia, galleriatiloja sekä kokoontumis- ja työpajatiloja.    
 

JAA