Annantalon kahvilatila vuokrattavana

Kaupungin tavoitteena on tarjota Annantalon kahvilatila vuokralle toimijalle, jota kiinnostaa kahvilapalvelujen tarjoaminen lasten ja nuorten taidekeskuksessa keskellä Helsinkiä, Kampissa. Kaupungin näkökulmasta laadukasta palvelua määrittävät (ei tärkeysjärjestyksessä) asiakkaan näkökulmasta selkeät aukioloajat, yrittäjän, yhdistyksen tai järjestön alan kokemus kahvilapalvelun tuottamisesta, kohtuuhintaisuus, lasten, nuorten, perheiden ja erityisryhmien huomioon ottaminen sekä halu olla osa sykkivää taidekeskusta.

Annantalo on monitaiteinen lasten ja nuorten taidekeskus, joka toimii vanhassa koulurakennuksessa, osoitteessa Annankatu 30, Helsinki. Vuosittain keskuksessa vierailee noin 80 000 henkilöä. Annantalo on auki arkipäivisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16, noin kerran kuussa järjestetään tapahtumasunnuntai. Annantalossa järjestään taideopetuksen lisäksi näyttelyitä, työpajoja, esityksiä ja tapahtumia, ja sen yleisöä ovat lasten ja nuorten lisäksi erityisesti perheet ja lasten ja nuorten kanssa keskukseen tulevat aikuiset.

Annantalon kahvilatila sisältää seuraavat tilat: kahvilasali (70 m2) ja lämmityskeittiö (17,5 m2).

Edellytykset hakijalle

Kohteeseen valitun toimijan tulee selvittää ja hankkia toimintansa edellyttämät viranomaisluvat. Näitä voivat olla esim. elintarvikevalvonta- tai ympäristövalvontaluvat. Kohde vuokrataan avoimena hakuna ja se on vuokrattavissa yrityksille, yhdistyksille tai järjestöille, joilla on voimassa oleva y-tunnus.

Kohteen vuokra-aika on 6 vuotta, ja minimivuokrahinta 600 eur/kk. Kohteeseen valitaan toimija, joka kohdesuunnitelman sekä kokemuksen mukaan olisi sopivin vuokralainen toimimaan osana lasten ja nuorten taidekeskusta. Jos kohteeseen tulee hakemuksia enemmän kuin yksi ja nämä ovat suunnitelman ja kokemuksen suhteen sopivia, valitaan näistä se, joka tarjoaa korkeimman vuokrahinnan kohteeseen.

Hakemukset lähetetään perjantaihin 22.4.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen helsinki.kirjaamo@hel.fi. 
Merkitse viestin otsikkoon tieto: HEL 2022-004398 Annantalon kahvila

Hakemus PDF-muodossa.

Hakemuksen liitteessä tulee ilmoittaa seuraavat tiedot:
• Yrityksen nimi, osoite, yhteyshenkilö, yhteystiedot ja y-tunnus
• Tarjottu vuokra per kuukausi, euroina ilman arvonlisäveroa
• Kohdesuunnitelma; vapaamuotoinen kuvaus suunnitelmasta kohteeseen
• Tiedot kokemuksesta kahvilatoimintaan liittyen

Lisätiedot:
Pirjetta Mulari, Annantalon johtaja
Pirjetta.mulari@hel.fi
p. 09 3103 7174 (ark. klo 16-17)