Kuvassa Mira Luoti.

Idän kyläjuhla avaa kesäkauden 20.5. Itä-Helsingissä

15.05.2017 05:13

Itähelsinkiläisten oma kyläjuhla järjestetään Stoan aukiolla lauantaina 20.5. kello 14–18.30. Energisten keikkojen lisäksi ohjelmasta löytyy mm. uusi katusirkusesitys, yhteisötaidetta ja Story Sharing -sessio. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Stoan aukion ulkolavalla esiintyvät Reino Nordin, Mira Luoti, Litku Klemetti & Tuntematon numero sekä Rauhatäti, Pyhä Lehmä, Heidi Kiviharju ja dj. Stoan musiikkisalissa esiintyvät Helsingin kaupunginorkesteri ja Ali Amran, Uusi katusirkusesitys DouJag nähdään ensimmäistä kertaa Idän kyläjuhlassa, joka levittyy esityksen myötä Tallinnanaukiolle. Päivän juontaa radiotoimittaja Njassa.

Kevään mittainen Idässä versoo -sanataideprojekti huipentuu Idän kyläjuhlassa. Aukiolle maalataan kollektiivinen sanataideteos ja lähiympäristöön suunnitellaan sanataidereitti. Aiheena on elämä idässä.

Kulttuuriohjelman lisäksi Stoan aukiolla voi viettää aikaa monenlaisissa työpajoissa tai tutustua itähelsinkiläisten yhdistysten toimintaan.Ohjelmasta löytyy mm. Instant Story Sharing ja empatiapiste. Aukiolle nousevat ruokakojut sekä Café Stoa huolehtivat, että nälkä ei pääse yllättämään juhlakansaa.

Idän kyläjuhla järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa. Viime vuonna se keräsi noin kaksituhatta kävijää. Idän kyläjuhlan toteuttavat yhdessä Stoa sekä Itä-Helsingin alueen toimijat.

Lisää aiheesta:

Idän kyläjuhla Stoan tapahtumakalenterissa
Idän kyläjuhla Facebookissa

JAA