Suoraan sisältöön
Etusivu
A A A
Havainnekuva asuntolaivoista Kipparlahdessa.

Asuntolaivapaikkoja haettavana Herttoniemenrannasta

Herttoniemenrannasta on haettavana asuntolaivapaikkoja viidelle tai kuudelle alukselle niiden koosta riippuen. Alue on tarkoitus vuokrata hakemusten perusteella yhdelle yhdistykselle, yhtiölle tai muulle yhteisölle.

Asuntolaivoille varattu laivalaituri ja vesialue sijaitsevat Kipparlahdessa Amiraali Cronstedtin torin vieressä. Vuokra-aika on noin 15 vuotta ja vuokraksi on arvioitu 17 000 euroa vuodessa.

Laituriin kyljittäin kiinnitettävien asuntolaivojen tulee soveltua ympärivuotiseen asumiseen. Ulkonäöltään niiden tulee sopia kaupunkikuvallisesti arvokkaaseen ympäristöön. Laivat voivat olla enintään 30 metriä pitkiä ja 9 metriä leveitä. Alukset tulee liittää vesihuolto- ja jätevesiverkkoon. Hakumenettelyn voittajan vastuulla on myös huonokuntoisen laiturin kunnostus ja sen valaistuksen uusiminen.

Hakemuksia arvioidaan alustavan hankesuunnitelman toteutuskelpoisuuden lisäksi muun muassa asuntolaivojen ulkonäön ja asumiskelpoisuuden perusteella. Laivapaikkojen hakuaika jatkuu 15.9.2017 saakka.

Tutustu hakuaineistoihin

Hakualueen sijainti kartalla

JAA