Vaasanpuistikon tapahtumille sähköä puhelimitse

Sörnäisten metroaseman sisäänkäynnin tuntumassa oleva Vaasanpuistikko eli Vaasanaukio on saanut yleisötapahtumia varten näppärän sähkönsyöttöpalvelun. Tapahtumanjärjestäjä voi tilata sähkövirtaa tätä tarkoitusta varten pystytetystä pollarista. Sähkön saa ”aktivoitua” puhelimitse soittamalla pollarin käyttöopasteen mukaiseen numeroon, jolloin virtaa on tarjolla kahdeksaksi tunniksi kerrallaan.

Vaasanpuistikon keskivaiheilla sijaitsevissa kahdessa sähköpollarissa on kummassakin kolme yksivaihepistorasiaa ja yksi kolmivaihepistorasia.

Kahdeksan tunnin pituinen sähköannos maksaa yksivaiheisena runsaat kymmenen euroa ja kolmivaiheisena runsaat kaksi kymppiä. Ostot veloitetaan tilaajan puhelinlaskussa.

Pollarien ovien sisäpintaan on teipattu käyttöohjeet.

Vaasanpuistikkoon halutaan elämää ja viihtyisyyttä

Helsingin kaupunki käynnisti syksyllä 2016 Vaasanpuistikon kehittämissuunnitelman laadinnan. Puistikosta aiotaan tehdä viihtyisä, toimiva ja turvallinen. Se on asukkaiden ja paikallisten toimijoiden mielestä ollut vuosien ajan epäviihtyisä ja kolkko läpikulkupaikka. Asukkaat ovat toivoneet puistikkoon monipuolista toimintaa, lisävalaistusta, vehreyttä ja taidetta. Toivelistalla ovat mm. torikahvila, kioski, kukkaistutukset, penkit, pöydät, esiintymisareena, metroaukon stailaus jne.JAA